wo-men 20.08.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam Planuję położyc w kuchni blat o grubości 7,4 cm (laminowany) ale mam pewne obawy czy nie będzie wyglądał zbyt ciężko i masywnie tym bardziej, że kuchnia nie jest wcale duża. Stąd też moja prośba do wszystkich posiadaczy takich blatów o zdjęcia waszych kuchni a konkretnie blatu oraz opinie jak się sprawdza taki blat. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.08.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ale po co Ci taki gruby blat? Standardowo laminowane mają 28 lub 38 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 21.08.2009 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ale po co Ci taki gruby blat? Standardowo laminowane mają 28 lub 38 mm Bo ladniej sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 21.08.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 My mamy miec blat o grubosci 6 cm - tez podobają nam się takie szersze. Chociaż faktycznie w malej kuchni moze się on wydawac zbyt cięzki. Jakiej wielkosci jest ta kuchnia? I jakiej długości jest blat? - długosc też ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.08.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ale po co Ci taki gruby blat? Standardowo laminowane mają 28 lub 38 mm Bo ladniej sie prezentuje Ale nie laminat chyba :/ U siebie mam 38 mm i nie wyobrażam sobie, żebym miała mieć blat grubości połowy szuflady pod nim .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 21.08.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Mowimy/piszemy wlasnie o laminacie..... zalezy, jakie kto ma szuflady, w mojej zmiesiloby sie pare takich blatow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 21.08.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 ja mam gruby na 10 cm- ktokolwiek mnie odwiedza nie może się napatrzyć... to jest blat "pogrubiany"- robi wrażenie grubego ale pogrubiona jest tylko krawędz. Jak ci się takie podobają to rób. Szafki mam na 91 wysokie, szuflady pod blatem na 15 (czy 14 musiałabym dokładnie zmierzyć- napisz jeśli ci zależy) kuchnia (otwarta) ma 4x2,4 ale część w zabudowiew moim dzienniku są zdjęcia kuchni- zerknij może coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EMMA29 22.08.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Monika blat masz z laminatu? Jesli tak to gdzie taki mozna zamowic,jaki koszt? Blat rewelacyjny,a kuchnia przesliczna jak cale wnetrze waszego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 22.08.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Monika$Seba, piekny ten wasz blat jakis czas temu zakladalam podobny watek http://forum.muratordom.pl/blat-kuchenny-laminat-ale-jak-kompozytowy,t165193.htm caly czas chodzi mi po glowie taki gruby blat laminowany ale musialabym najpierw zdemontowac ten ktory mam i dopiero klasc nowy. Moj malzonek "anty zlota raczka" tego nie zrobi, a zatrudnienie stolarza znacznie podrozy cala impreze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 23.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 nie mam pojęcia co to dokładnie jest- stolarz, który robił zresztą wszystkie meble w całym domu powiedział mi, że to zwykła płyta z jakiej się robi blaty kuchenne tylko na moje życzenie :pogrubiona" brzegiem nie znam kosztów samego blatu, płaciłam za całą kuchnię i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts