wa_wo 20.08.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 mowa o mieszkaniu, 5-komorowy Thyssena, 6-komorowy Gealana, do 10 procent drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinok 20.08.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeśli mowa o mieszkaniu to moje jest 5cio komorowe. PS. Piwnica się liczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MBUNA 23.08.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Moim skromnym zdaniem profil powyżej 5 komór jest już tylko zabiegiem marketingowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plutek 23.08.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Ja miesiąc temu zakupiłem do domu 17 okien na profilu gelana 6 komorowego.Profil ten jest szerszy od pozostałych a co za tym idzie mocniejszy, stabilniejszy i to jest najważniejsze. To, że ten profil ma lepszy współczynnik od 5 komorowych nie ma dla nas znaczenia bo jest to nieodczuwalne. No i zostaje kwestia wyglądu bo 6 gelana jest zaokrąglona a 5 płaska.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts