kaemka1 20.08.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 czy ktoś czyścił dywan na sucho?Są ponoć jakieś wiórki czy granulki, które rozsypuje się na dywanie na jakis czas, a potem się odkurza odkurzaczem, rzekomo po wchłonięciu przez te granulki. Czy to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alala 21.08.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Nie działa, do tego w domu czuć taka chemią że trudno oddychać a efek żaden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 21.08.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 czyściłam wielokrotnie Sapuremżadną chemią nie czućma przyjemny świeży zapachskuteczność taka seto raczej do odświeżenia dywany niż do wywabiania porządnych plam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 21.08.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Raz spróbowałam jakiegoś Vanisha do prania na sucho - jeden z większych koszmarów jakie przezyłam - odkurzacz prawie duchawyzionął, pył z regałów przez następne pół roku zbierałam - nigdy więcej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 21.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Znajomi też przeklinali vanisha przez kilka miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 22.08.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Sapur nie pyli wcaleto takie wilgotnawe kłaczki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gringol 22.08.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 A nie lepiej pożyczyć odkurzacz piorący z komfortu za złotówkę? Jakoś nie przekonuje mnie czyszczenie na sucho. Koszmar jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 23.08.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 zwykły odkurzacz piorący to też nie za bardzo wypierze naprawdę brudny dywani wody skutecznie nie odciągniena teraz to najbardziej się sprawdzają profesjonalne urządzenia piorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa1 26.08.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Profesjonalne sprzęty sa bardzo dobre, ale drogie i przeznaczone do ogromnych domów i biurowców, które mają wielkie powierzchnię. Dlatego te odkurzacze mają duże silniki, są ciężkie i mogą pracować cały dzień. W domu wystarczy zwykły odkurzacz piorący, np. odkurzacz LG. Cena jest przystępna i porządna firma tak ja Dyson czy Karcher. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 26.08.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 profesjonalny sprzęt jest również do powierzchni małych i średnichzwykły odkurzacz piorący ma za małe ciśnienie, by przebić się przez całe runono i zostawia bardzo mokro po praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gringol 27.08.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Statystyczny zjadacz chleba nie ma niestety dostępu do specjalistycznych urządzeń, pozostaje jedynie ręczna mordęga z dywanem albo odkurzacz piorący. A że nie zawsze stać nas na jego zakup, to wydaje mi się, że to wypożyczenie odkurzacza z komfortu jest naprawdę dobrym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 29.08.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 nawet na mojej wsi można zawezwać takich z profesjonalnym praczemza małe pieniądze piorą dywany i tapicerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magusha 30.08.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 korzystałam kilka razy z odkurzacza z komfortu (w starym mieszkaniu :) moim zdaniem to on bardziej nadawał się do odświezania wykładziny niż jej prania. czasem nie dość dokladnie zbierał wodę - tak, że trzeba było kilka godzin przeczekać aż dywan wyschnie zanim cokolwiek się na nim postawiło. no i jednak pozostawały smugi od pociagnięcia odkurzacza... może u mnie to było bardzo widoczne bo ja miałam jasne wykładziny, niezbyt dobrej jakości więc brud w nie wnikał baaardzo głęboko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 31.08.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 To musiałaś chyba dawno wypożyczać, teraz te odkurzacze z Komfortu mają filtry antyalergiczne i czyszczą parą poza tym profesjonalne środki czyszczące usuną każdą plamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorelay 28.12.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 A dlaczego miałoby nie działać? Ja prałam na sucho wiórkami Sele 120. Mój znajomy, który ma profesjonalną firmę sprzątającą mi je polecił i jestem bardzo zadowolona. Nie ma co kombinować i oszczędzać, lepiej zainwestować w dobry, skuteczny środek, żeby tylko był wydajny. Jednak co profesjonalna chemia, to profesjonalna, nie ma się co oszukiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baratoma 11.08.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) w debiucie Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ingakrolikowska 19.12.2018 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 A powiedzcie mi robicie to sami czy zlecacie komuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts