Tomek_J 15.12.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Uważam ,że wiara w gościa który weżmie w łapy kawałek kija, dzięki któremu znajdzie wodę to szczyt głupoty.I to w dwudziestym pierwszym wieku.??????????. Opisałem wcześniej swój przypadek, oglądany na własne oczy. Opisałem też, jak sam brałem kij do ręki i latałem z nim po mojej działce zpozytywnym efektem. Rozumiem, że dla ciebie jestem szczytowym głupcem 21 wieku ? Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.12.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Też mi się z tych gości latająych z wahadełkami chce śmiać. Ale obiektywnie patrząc muszę powiedzieć tak. Wybuch bomby atomowej miał spalić całą atmosferę, latanie nie było możliwe itd. Chcę powiedzieć, że fakt, iż nauka nie umie wyjaśnić jerszcze wszystkigo jest nipodważalny. Tak więc prawdopodobieństwo, że istnieją takie czy inne niewyjaśnione zjawiska jest niezaprzeczalne. Myślę też o ludziach wierzących - skoro ktoś wierzy bez dowodów w istnienie siły wyższej dlaczego nie może wierzyć w takie czy inne rzeczy bez namacalnych naukowych dowodów ? A ludzi wierzących jest przecież na świecie większość. Dla niewierzących podobne pytanie - kochasz żonę, tak - to uduwodnij to. Myślę, że nie wszystko można pojąć rozumem. A radiestetów mimo to w ogromnej większości uważam za oszustów - bo np. nie potrafią powiedzieć dlaczego inny jego kolega, nawet polecony podał inne dane (nie było obarczone to błędem bo obserwator nic nie wiedział, ja mu nic nie mówiłem że jego kolega wcześniej też badał moją działkę). Zrobiłem taki experyment, przekonałem się że to uszuści, drugiemu nie zapłaciłem, odgrażał się, ale pokrętnie wyjaśniał dlaczego jest inaczej ( na zasadzie, że tamten pewnie rano sobie pierdnął i zmieniło to wyniki) i cóż - straciłem kasę na tego pierwszego. Ale mimo to myślę że na rzeczy coś być musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Arafat 15.12.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Uważam ,że wiara w gościa który weżmie w łapy kawałek kija, dzięki któremu znajdzie wodę to szczyt głupoty.I to w dwudziestym pierwszym wieku.??????????. Opisałem wcześniej swój przypadek, oglądany na własne oczy. Opisałem też, jak sam brałem kij do ręki i latałem z nim po mojej działce zpozytywnym efektem. Rozumiem, że dla ciebie jestem szczytowym głupcem 21 wieku ? Ech... Z tą głupotą to mnie trochę poniosło .Przecierz nie latasz do tej poryz tym kijem po działce. Wtedy mógłbym powiedzieć że zgłupiałeś.A tak trochę poważniej to myślę że takie metody czy zachowania zbiegiem lat wyginą.Tak jak "wygineły" smoki czy czarownice.To jest kwestia "czasów" Serdecznie pozdrawim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 15.12.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 > Z tą głupotą to mnie trochę poniosło Niewątpliwie. > Przecierz nie latasz do tej poryz tym kijem po działce. A wiesz co, jeszcze kiedyś spróbuję ! > Wtedy mógłbym powiedzieć że zgłupiałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Arafat 15.12.2003 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 > Z tą głupotą to mnie trochę poniosło Niewątpliwie. > Przecierz nie latasz do tej poryz tym kijem po działce. A wiesz co, jeszcze kiedyś spróbuję ! > Wtedy mógłbym powiedzieć że zgłupiałeś. Mam inny pomysł. (miazga z kory w rękach to już nie są jaja)Musisz nadać temu większy rozgłos np.ekipa teleexspresu.Potem zorganizować płatny parking .Takie witki po dysze pójdą jak złoto.Myślę że ludziska będą walić drzwiami i oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 16.12.2003 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Takie witki po dysze pójdą jak złoto.Myślę że ludziska będą walić drzwiami i oknami. A ja, głupi,kredyt na budowę brałem !... Jacek, masz łeb do interesów ! Będziesz moim menadżerem ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Kochani to jak się pisze różdżka czy różdrzka? Zwracajcie trochę uwagi na ortografię, bo jak już się gubię. Kiedyś pisałem bez błędów ale odkąd zaglądam na forum już tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 SRAŁ PIES ORTOGRAFIĘ, JESTEM PRZECIW, WAŻNE JEST BY LUDZIE CIĘ ROZUMIELI, JAKIE MA ZNACZENIE CZY "U" CZY "Ó", JESTEM ZA REFORMĄ ORTOGRAFII BO NIE WIDZĘ BY BYŁA KOMUŚ POTRZEBNA !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Morze masz racje, i co z tego zrozumiałeśmówię do Ciebie czy do morza, a może jednak do Ciebie. Pozdrawiam wszystkich leniuchów, ale uczyć się trzeba, to się opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Gościu nie krzycz. W tym senk rze nie zawsze morzna ciebie zrozómiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Arafat 16.12.2003 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Takie witki po dysze pójdą jak złoto.Myślę że ludziska będą walić drzwiami i oknami. A ja, głupi,kredyt na budowę brałem !... Jacek, masz łeb do interesów ! Będziesz moim menadżerem ?! Lepiej żartować niż chorować Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts