Wujor 20.08.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ile płaciliście geodecie za jego robotę po wykonaniu przyłącza wody? Mój pierwszy kandydat bez wahania powiedział 500zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 21.08.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Mi robił znajomy geo, ale powiedział, że normalna cena to 350 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 21.08.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 400 zł ale to nasz stały geodeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkza 22.08.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 witam, mój powiedział 200ale temat załatwi razem z wytyczeniem budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof-ZG 22.08.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 nie wydaje mi się że paliki przetrwają, czy będą w tym samym miejscu przez całą budowę koszt wytyczenia i pomiaru to 450zł. Można się też dogadać z geodetą że kilka sieci na raz wytyczy i pomierzy (koniecznie w wykopie) - cena na pewno będzie dużo niższa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof-ZG 24.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Nie spotkałem się jeszcze z takim przypadkiem żeby wodociągi mierzyły powykonawczo przyłącza i sieci wodociągowe. Chyba że mają jakiś układ z jakimś geodetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gzajac 24.08.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ile płaciliście geodecie za jego robotę po wykonaniu przyłącza wody? Mój pierwszy kandydat bez wahania powiedział 500zł... Hmm sporo. 500 PLN płaciłem rok temu za inwentaryzację powykonawczą całości - budynek, szambo, wjazd, przyłącza. Spróbuj MCH Pomiar z Sieprawia. Młode chłopaki, mają dobre ceny. Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 24.08.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ile płaciliście geodecie za jego robotę po wykonaniu przyłącza wody? Mój pierwszy kandydat bez wahania powiedział 500zł... Hmm sporo. 500 PLN płaciłem rok temu za inwentaryzację powykonawczą całości - budynek, szambo, wjazd, przyłącza. Spróbuj MCH Pomiar z Sieprawia. Młode chłopaki, mają dobre ceny. Pozdrawiam, Grzesiek Dzięki, jutro zadzwonie do nich. Mojemu pierwszemu kandydatowi - zdecydowanie NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts