morfeusz1 21.08.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Czy ktoś z Was ma doświadczenia z tego typu podłogą? Wygląda to bardzo ładnie, ale ciekawi mnie jak się ona sprawdza w praktyce.poza tym na wielu zdjęciach w internecie, w gazetach taka wylewka prezentowana jest bez listew przypodłogowych, a nam i wykonawca i projektant mówi, że muszą byc listwy, aby zakryć szpary, jakie bedą przy scianie. Czy ktoś z Was ma taką wylewkę? jesli tak, to czy macie listwy? A przy okazji:Jak ją czyścić? Czy mozna odkurzaczem? Czy pozostanie mi tylko latanie z miotłą i mopem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 27.02.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ale dawno to pisałam szukałam jednego ze swoich starych postów, znalazłam ten i pomyślałam, że napiszę o doświadczeniach z tą podłogą: Podłogę użytkujemy już ok. 3 lat i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni: 1. Rewelacyjnie się myje i odkurza: mamy ją w kolorze białym. 2. Jak upadnie szklanka to się nie tłucze 3. W lecie fajny efekt chłodzenia. 4. Świetny efekt wizualny i faktycznie dekoracyjny. 5. Nasze koty ją uwielbiają: przeciągają się na niej, robią kołowrotki, rozpędzają się, żeby na koniec wejść w ślizg Decyzja o wybraniu tej podłogi była strzałem w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts