dorcha 21.08.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witam, Podzielcie sie informacją ile trwa obłożenie betonowych schodów, stopnie, podstopnice z tralkami? Dzisiaj zamówiłam schody i zdziwiłam się słysząc, że wykonanie schodów trwa 4 dni . Ekipa jest przyjezdna i muszę ich przenocować, a za bardzo to mi się nie uśmiecha bo sami juz mieszkamy w naszym domku? Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 21.08.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 widać fachowcy szanują swoją pracę - wikt też masz im zapewnić? jak za dobrze będziesz im gotować to może przeciągną do całego tygodnia Parę lat temu stolarz montował u mnie schody drewniane. Zajęło mu to całe 2 dni ale to były schody samonośne. I praktycznie prawie wszystko miał już wcześniej przygotowane w częściach. Może te 4 dni to 3 dni montażu, w 3 dniu malowanie i lakierownie, 4 ponowne lakierowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 21.08.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 U nas montaz 16 stopni debowych i podstopnic dwom osobom zajal niespelna 2 dni (bez tralek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 21.08.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 15 stopni, tralki, poręcz montowali w niecałe 2 dni. pierwszy dzień zmontowali na sucho, rozebrali i ponownie zamontowali już docelowo, zamontowali słupki, na drugi dzień poręcz i tralki, na koniec wykończeniówka. W pierwszy dzień robili od 8 do 17 na drugi dzień od 8 do 14 dwie osoby tez przyjezdni ale jeździli do domu (90km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 21.08.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Jak to musisz przenocować ekipę? A co policzą Ci mniej? A może jak im odstąpisz swoje łóżko to będzie połowa ceny? Śmieszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 21.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 U nas też ma byc dwa dni (ok 20 stopni z poręczami, tralkami itp), ekipa dojeżdza 100 km. Dziwna firma skoro już sie podejmują roboty z montażem daleko od domu za określoną kwotę, to nie powinno Cię interesować gdzie będą nocować, chyba że masz w umowie zapewnienie noclegu, wtedy poszukaj jakiegoś hotelu robotniczego w okolicy albo czegoś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts