Kanizjusz 10.12.2003 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 W tym roku zakończyłem oszczędzanie w KM, ale z różnych przyczyn nie udało mi się wydać pieniędzy na zakup nieruchomości. Czy US bedzie skłonny przesunąć rozliczenie na przyszły rok czy zażąda bezwzględnie zwrotu ulgi ? Czy ktoś miał podobny problem? Proszę o pomoc ! Zamierzam złożyć podanie w US. Czy warto? Czy lepiej o razu oddać ulgę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 12.12.2003 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Raczej nie będzie skłonny niczego przedłużać. Sorry za moje motto na dole, ale to nie jest ironia w stosunku do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 16.12.2003 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 A może umowa przedwstępna w której zaliczka będzie równowartością kwoty w KM. W umowie termin podpisania aktu na przyszły rok.Oczywiście musisz już mieć coś upatrzonego.Z taką umową może uda Ci się jakoś prześlizgać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts