ryby 16.01.2004 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Dziękuję bardzo i służę pomocą w temacie: "Jak zamieszkać na polu?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 04.02.2004 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Ja tylko chcę dodać, że pozwolenie jest już prawomocne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 04.02.2004 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Bardzo się cieszę i gratuluję. Byłem wczoraj w moim starostwie w Poznaniu gdzie najpierw słabo poinformowana pani wydająca formularze dała mi do wypełnienia papierek pt. wniosek o wyłaczenie gruntów.Kiedy ją zapytałem o podstawę prawną skierowała mnie do innego pokoju gdzie przemiły pan zgodził się ze mną, że grunty pod gospodarstwami pozostają rolne. Niemniej procedura jest taka że wniosek złożyć trzeba a oni .... umarzają postępowanie. Jednym słowem uśmiechnąłem się w duszy że papier musi być żeby mieli co umorzyć. Trwa to dwa tyg. można złożyć razem z wnioskiem o pozwolenie na budowę i na pewno zdążą przed nim. Jak widać pomimo wszystko prosto i przyjemnie ale papier być musi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 04.02.2004 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Kaim, widzę, że idziemy dokładnie tą sama drogą . W ostatnich dniach ktoś na forum napisał, że za wyłączenie z produkcji rolnej gruntów rolnych 3 klasy, o powierzchni 1300m2 musi zapłacić jednorazowo 3500zł i co roku przez 10 lat po 1500zł. Tylko współczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 02.12.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Ty pochodzący z Pyrlandii, krainy kwitnącego ziemniaka, powinieś wiedzieć, że masz wykopać fundamenty i ... posadzić ziemniaki! Ps: To wszystko za odpowiedź na temat mojej działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 02.12.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Ty pochodzący z Pyrlandii, krainy kwitnącego ziemniaka, powinieś wiedzieć, że masz wykopać fundamenty i ... posadzić ziemniaki! Ps: To wszystko za odpowiedź na temat mojej działki. mam nadzieje że to do Ryby bo ja nic z tego nie qmam. a Ty Ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 03.12.2004 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2004 AxLe chyba się po prostu przejadł naszym przysmakiem i ma zły dzień. Wskazują na to jego ostatnie posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.12.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 AxLe jest chyba hodowcą ziemniaków (nie mylić z pyramia) z centralnej Polski. No chyba, żeście mu chłopaki dopiekli (niekoniecznie ziemniakami w ognichu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts