d5620s 30.08.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 ja przez kafelki zaczęlam popalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 03.09.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Plytki polzone jak należy. Teraz mam problem z kolorem fugi. Małż się wypiął, ja z 4 latkiem, domem i pracą na glowie, bez samochodu. Jak wracam z pracy (do pracy mam samochod) to już małZ przebrany pod bramą stoi i w dodatku marudzi, ze za dlugo w pracy bylam (a ja wlasnie rok szkolny zaczełam, plan robię, imprezę wielką szkolno gminną mam za kilka dni) i już jedzie na budowę. Ale fugami się nie zainteresuje. A ja upośledzona plastycznie będę rano wybierala fugi z majstrem i moim czterolatkiem (zacznę go jutro budzić o 6, bo jak zaczynam o 7 to ledwo na 8.30 wyrabiamy do przedszkola). A.... fugi do woodentica brown i organzy szaro bialej (może ktoś się zlituje i pomoże). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts