mirekpa 21.08.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witam. Zamierzam położyć na elewacje tynk silikonowy. Dotychczas kładłem tylko tynk mineralny i wiem że dosyć szybko schnie i trzeba się szybko uwijać jeśli się to robi w pojedynkę. Jak to jest z tynkiem silikonowym i pozostałymi czy są trudniejsze w nakładaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekpa 23.08.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 A może nie ma żadnych różnic w nakładaniu tych tynków skoro nikt nic nie pisze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 23.08.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Tynk silikonowy zachowuje się bardzo podobnie. Pamiętaj żeby naklładać go przy niezbyt wysokich temperaturach i w bezwietrzny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekpa 08.10.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam. A czy przy tynku silikonowym mogą wyjść różne odcienie tak jak ma to miejsce czasami przy tynku mineralnym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 08.10.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Jeżeli ściana będzie odpowiednio zagruntowana, tynk dobrze przemieszany przed nakładaniem i warunki atmosferyczne sprzyjające, to nie powinno być żadnych różnic kolorystycznych. Oczywiście zakładając, że tynk będzie dobrze zatarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekpa 10.10.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 A co sądzicie o tynkach firmy mega 1000 i termo bravo. Zastanawiam się nad tynkiem silikonowym mają dość okazyjne ceny, czy może lepiej kupić mineralny i farbe silikonową znanej dobrej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowaniec 13.02.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 OSTRZEŻENIE!!!! – dla wszystkich, którzy planują robić elewację w systemie TermoBravo!!! Niestety skorzystałem z usług samego producenta, mającego swoją siedzibę w Jaworzu k/Bielska- Białej. Zamówiłem materiały na cały system z dociepleniem i tynkiem silikonowym. Gdy przyjechał do mnie kierowca, okazało się, że brakuje styropianu, listwy startowe nie takie jak trzeba i ich także brakuje. Po rozładowaniu całego samochodu (własnoręcznie) dowiedziałem się, że nie dostanę faktury. Otrzymałem tylko dokument WZ oraz oświadczenie kierowcy, że taka faktura przyjdzie do mnie pocztą. Do dzisiaj jej nie otrzymałem! Dzwoniłem do sprzedawcy i ten również zapewniał mnie, że musiało dojść od pomyłki i na pewno przyślą mi tą fakturę. Niestety zostałem OSZUKANY przez firmę TERMO BRAVO !!! Jestem zły, ponieważ bez faktury nie mogę odliczyć sobie VAT. Sam materiał jakimś super z kosmosu materiałem nie jest. Nie należy do złych ale zachwycać się nie ma czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 13.02.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 termoBravo - co to w ogóle jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts