tomzoo 21.08.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witajcie, mam mały problem - na całym parterze mam płytki oprócz sypialni. Tam miał być parkiet, ale zmieniliśmy z żoną zdanie - będzie wykadzina. Wykładzina ma 12 mm grubości taki włochacz typu shaggy W sypialni jest w progach o 23 mm niżej niż lico płytek. Jak grubą płytę OSB mam tam położyć aby nie zachaczać ani w jedną ani w drugą stronę o łączenie tych materiałów? Jako ogranicznik płytek mam zlicowany z nimi kątowniczek aluminiowy. Nie mogę wystawić wykładziny zbyt wysoko, bo będzie się o nią haczyć przy wchodzeniu, a i drzwi mogą się o nią zbyt mocno ocierać. Myślę aby tam dac płytę osb 15 mm - zostanie 8 mm (włoski bedą wystawać 4 mm - ale to jest akurat na ich ugięcie). Bo 18 mm to już chyba bedzie zbyt wysoko?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts