Gość 10.12.2003 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 podaj przykład występującego w twoim regionie przedsiębiorstwa które jest jednym producentem jakiegoś dobra i usług .Czy twoja rodzina jest zadowolona z tej firmy.np.elektrownia elektryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 11.12.2003 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Sorry, ja korzystam tylko z elektrowni pneumatycznej, nie mam żadnego zdania o elektrowniach elektrycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 12.12.2003 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 gość chyba nie teges - elektrownia elektryczna???hmmmmjako energetykowi noż mi się w kieszeni odwiera - takich powino się prrrądem...........(i to niekoniecznie w elektrowni elektrycznej)-------------------------------------------------------------------------gościu jednym słowem jesteś totalna porazką i nieporozumieniem pozdrawiam ciebie i twojego zmyślonego przyjaciela z ktorym codziennie rozmawiasz ....------------------------------------------------------------------------ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 16.12.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Ja jestem zadowolony z Wodociągów wodnych w moim regionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts