Magaa 22.08.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Witam:) Pytanie jak w temacie, czy ktoś buduje albo zamierza wybudować ten projekt? http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=1142 A może ktoś chciałby podzielić się opinią na temat tego projektu? Z góry dziękuję i pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magaa 26.08.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 żadnej odpowiedzi pozwolę sobie podnieść wątek do góry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LovelyFairy 28.08.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Witam, nie buduję i nie zamierzam, ale mogę podzielić się opinią Piętro - rozkład jest ok, można by pomyśleć o dodatkowej garderobie w jednym z pokoi, może sypialnia z garderobą po prawej, a obok siebie pokoje dzieci/ gościnne? Parter - na pewno powiększyłabym łazienkę i zrezygnowałabym z tego maleństwa, gdzie ledwo mieści się kibelek z umywalką (podwaja to koszty - armatura, płytki, robocizna, a będzie korzystać zapewne z 1 łazienki na parterze, tak piszę z doświadczenia ). Pomyślałabym o wydzieleniu miejsca na szafę (jest jedna na parterze, ale wydaje mi się, że mogłaby być większa). Jeśli odpowiada Ci układ pomieszczeń i dodatkowe 2 pokoje na parterze, to jest OK Elewacja: nie lubię zielonych dachówek ale to moje osobiste zdanie, jeśli tam, gdzie mieszkasz, w warunkach zabudowy nie jest konieczna czerwona dachówka, to całość pasuje do siebie, no może dałabym nieco ciemniejszy odcień zieleni. Drewno na elewacji jak najbardziej, może zrezygnowałabym tylko z żółtej płytki klinkierowej. Do tego ogrodzenie z elementami z drewna i kwasówki i jest super Takie to moje zdanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magaa 30.08.2009 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 LovelyFairy, dzieki za opinie! Jesli chodzi o pokoje na dole, to ten gabinet przy kuchni jest niepotrzebny i mozna go przerobic na jadalnie. Albo przeniesc do niego kuchnie i w miejscu kuchni zrobic jadalnie otwartą na salon.. Zgadzam się, że warto połączyć te dwie łazienki, jednak nadal mnie martwi brak okna. Co do elewacji to też niekoniecznie wybrałabym zieloną dachówkę, jeszcze warto ten temat przemyśleć.. Projekt podoba mi się ze względu na prostą i elegancką bryłę, obniżającą koszty. Czyżby nikt go nie budował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_Lublin 09.03.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam, Czy ktoś buduje/wybudował Urokliwego C189a? Zależy mi na opiniach na temat tego projektu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siivaa 27.03.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam! Ja również jestem bardzo zainteresowana tym projektem,nawet bardzo:),także jeżeli ktoś buduje lub wybudował to bardzo proszę o wskazówki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mszydlow 02.02.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Czy ktoś zdecydowal sie na wybudowanie tego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowem 12.03.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam wszystkich.Jestem właśnie na etapie , który większość z was ma pewnie już za sobą . Właśnie wybieram projekt - sami wiecie nie jest to decyzja łatwa.Już myślałem , że go znalazłem , potwierdzeniem słuszności mojej decyzji miały być oględziny zrealizowanego projektu.Pojechałem , zobaczyłem .....i niestety szukam dalej , rzeczywistość rozminęła się z papierową wizją.Dom był ładny , prawie bez zmian , ale okazał się nie tym , którego szukam.Może już wybudowaliście (lub budujecie) UROKLIWY (C189a) , albo znacie kogoś kto buduje ?,Mam do wszystkich gorącą prośbę , o informację na ten temat.Będę ogromnie wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowem 19.07.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Witam wszystkich. Może już wybudowaliście (lub budujecie) UROKLIWY (C189a) , albo znacie kogoś kto buduje ?,Mam do wszystkich gorącą prośbę , o informację na ten temat.Będę ogromnie wdzięczny. Czy rzeczywiście nikt nie wybrał tego projektu? Szkoda , ja właśnie "wychodzę" z nim z ziemi , ocieplamy fundamenty , może jednak jest ktoś z kim mógłbym podzielić się uwagami nt. tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andyap 03.08.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Witam,przymierzamy się do tego projektu z małymi poprawkami...chętnie pozostanę w kontakcie z "nowem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baster_t 03.08.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Ja wybudowałem. Nie żałuję, aczkolwiek dałby się taniej wybudować równie funkcjonalny dom Poprawka była taka, że kuchnia jest połączona z salonem a pokój nr 3 zniknął. W jego miejscu jest jadalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danjanusz 26.01.2016 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Witam serdecznie Zwracam się z małą prośba do użytkowników domu c189 urokliwy czy istniałaby możliwość wrzucenia kilku fotek jak prezentuje się już powstały budynek.z góry serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
supergiron 12.11.2016 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Kończymy budowę c189 w wersji L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts