niktspecjalny 23.08.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Szukam jakiegoś pomysłu na upiększenie moich 4 szt drzewek (migdałków).Chciałbym je jakoś wkomponować w wygląd zew-ogólny posesji. Chciałbym to zrobić z materiałów ,które już są kompozycjami terenu,które mi po prostu zostały. 1.biały żwirek z odwodnienia (spora kupka) 2.kosta brukowa 10 m sześ. 3.kora sosnowa grubo mielona (5 szt worki 80 l) 4.drobny piasek po tynkach Teren (16 ar) podzieliłem na dwie części.Jedna to kawał miejsca z pomysłem na trzy kaskady nad ,którym jeszcze myślę natomiast pozostała część to chodnik,rabatka,rondo z podjazdem,rabatka i opaska 1m wzdłuż siatki. Wspomniane drzewka wsadzone są wzdłuż chodnika jeszcze na tej pierwszej części a potem to już wyżej opisane części. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts