niktspecjalny 23.08.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 zamontowałem na ścianie w łazience uchwyt do słuchawki prysznicowej.Jest oddalony od baterii tak by można było słuchawkę brać swobodnie.Małża oznajmiła ,że pomysł daleko nietrafiony bo nic nie wnosi do łazienki i do tego są między fugami dwie dziury itd,itd.Może macie jakiś pomysł by sprostać wymaganiom żony co by poprawił wygląd zestawu słuchawkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 23.08.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Przepraszam że to napiszę ale można by w tym momencie rozpisać konkurs: "O co chodziło autorowi?" Co ma wnieść słuchawka do łazienki? Słuchawka daleko a dziury to skąd? itd, itd??? Sobota chyba była wesoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.08.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 ja bym pogonił małżonkę. I znalazł taką co nie bedzie krecić nosem. No chyba że jesteś jakos szczególnie do niej przywiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 23.08.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 przekonaj ją, że bez uchwytu nie może być, łatwiej jej przyjdzie się z tym pogodzić jeśli w fugach masz dwie dziury to może jeszcze da się sprawę odkręcić... ja wywierciłem centralnie w płytce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 23.08.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 ... może macie jakiś pomysł by sprostać wymaganiom żony co by poprawił wygląd zestawu słuchawkowego. Może przyklej kolorowe piórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.08.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Przepraszam że to napiszę ale można by w tym momencie rozpisać konkurs: "O co chodziło autorowi?" Co ma wnieść słuchawka do łazienki? Słuchawka daleko a dziury to skąd? itd, itd??? Sobota chyba była wesoła Tak długo na tym forum i nie kumasz czaczy.Chodziło mi (nie na zasadzie konkursu ) żeby ktoś podszepł mi pomysła na zmianę wyglądu wiszącej słuchawki na wężu i uchwycie który jest oddalony od baterii . Gdybym teraz odkręcił ten uchwyt to zostały by dwie dziury po jego mocowaniu poniał .Słuchawka leżała by znowu na baterii na starym miejscu. Co ma wnieść słuchawka do łazienki? nawet nie wiesz jak wygląd dyndajacego węża słuchawkowego dużo wnosi we wygląd całej łazienki no chyba ,że twoja ma połączenie z falbankiem z narzędziemi Sobota chyba była wesoła byłem w przcy ale nie tu i tobie będę się tłumaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.08.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 wiem!Cos takiego:http://img.nokaut.pl/p/9c/64/9c648fc9d4226edb0bcf99bf8d4cfb71500x500.jpg Małżonka będzie zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 ja mam panel w kabinie .... ale w zasadzie chyba standardowo w nim są rozmieszczone w/w sprzęty baterię mam na wysokości jakieś 1,20m .... uchwyt na słuchawkę na wysokości 1,60m czyli jak ją na tym uchwycie powieszę to może służyć także jako prysznic z góry "bez trzymanki" według mnie rozwiązanie optymalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 wiem! Cos takiego: http://img.nokaut.pl/p/9c/64/9c648fc9d4226edb0bcf99bf8d4cfb71500x500.jpg Małżonka będzie zadowolona! allle jazda .... kurde ... a żeby było sprawiedliwie ... dla panów też coś jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.08.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 allle jazda .... kurde ... a żeby było sprawiedliwie ... dla panów też coś jest? No.... w zasadzie to samo ale nie kazdy pan lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 to jawna skrajna niesprawiedliwość i dyskryminacja .... przeca nie każdy facet to gej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 23.08.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Tak długo na tym forum i nie kumasz czaczy.Chodziło mi (nie na zasadzie konkursu ) żeby ktoś podszepł mi pomysła na zmianę wyglądu wiszącej słuchawki na wężu i uchwycie który jest oddalony od baterii . Gdybym teraz odkręcił ten uchwyt to zostały by dwie dziury po jego mocowaniu poniał .Słuchawka leżała by znowu na baterii na starym miejscu. Teraz to mniej więcej jasne, jakoś zapomniałem że są jeszcze prysznice które kładzie się na baterii Tak szczerze to już daaawno takiej nie widziałem. Co ma wnieść słuchawka do łazienki? nawet nie wiesz jak wygląd dyndajacego węża słuchawkowego dużo wnosi we wygląd całej łazienki no chyba ,że twoja ma połączenie z falbankiem z narzędziemi No i widzisz powyżej jakie są propozycje . Patrząc na to co zaproponował Cullignon to faktycznie dyndający wąż może zmienić jakość życia i pożycia, gorzej jak się spodoba bardziej . Sobota chyba była wesoła byłem w przcy ale nie tu i tobie będę się tłumaczył. A w pracy nie może być wesoło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.08.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 wiem! Cos takiego: http://img.nokaut.pl/p/9c/64/9c648fc9d4226edb0bcf99bf8d4cfb71500x500.jpg Małżonka będzie zadowolona! To nie jest energooszczędne .Wiem ,że jesteś w tym temacie ekspertem i takie gadżety to podstawa u ciebie w "łaźni" to może pochwalisz się jeszcze jakąś fotką z takim oprzyrządowaniem. .Nie wstydź się a może masz coś podobnego do bidetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 coulignon a gdzie się zakłada tą trzecią gumkę ze zdjęcia ?? porządna firma to i może i zapasówkę dali no chyba ze ...hm...zastanówmy się ..... nie , nie ...to nie do zrealizowania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 23.08.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 niktspecjalny napisał To nie jest energooszczędne jak to nie ? nie marnuje ciepła wody na zewnatrz ! 100 % wewnętrznego wykorzystania ! To jest prawie 100 % energooszczedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.08.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 no chyba ze ...hm...zastanówmy się ..... nie , nie ...to nie do zrealizowania .... a może to się nakłada przed, guma się przecież rozciąga A potem radość przez jakieś 9 godzin... ech..... Stare czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.08.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 nie marnuje ciepła wody na zewnatrz ! Trochę ty marnujesz się..... .Swojskie klimaty co???.Bardzo pomogłeś mi w rozwiązaniu tematu.Ale dzięki i za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.08.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 no chyba ze ...hm...zastanówmy się ..... nie , nie ...to nie do zrealizowania .... a może to się nakłada przed, guma się przecież rozciąga A potem radość przez jakieś 9 godzin... ech..... Stare czasy Tak coś czułem ,że nie kitujesz.Masz zaplecze energo-konsumpcyjne.Pewnie gdybym przyjechał na to spotkanie wrześniowe to byś mi zaprezentował to oprzyrządowanie ,które pomogło by mi zmienić mój nieszczęśliwy widok na uchwyt prysznicowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 NS - to się nie zastanawiaj ino przyjeżdżaj ..... na pewno zmienisz widok nie tylko na słuchawkę prysznicowa ... w ogóle po takiej imprezie forum wydaje się bardziej .....hm....znajome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.08.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 właśnie NS przyjeżdżaj, ty masz 2 dziury a w komplecie są aż 3 gumy, starczy zabawy na 2 doby a Ty to co? lepszy jaki? pakować tyłki i na listę się zapisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts