tutli_putli 23.08.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 ........o jesooo popłakałam się ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.08.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a wracając do dziur... NS, musisz po prostu przekonać żone, że tak jest ERGONOMICZNIE U mnie też małż zrobił dodatkowy wieszak, bo oryginał nie przewidział pozycji, w której by sobie wygodnie główkę mył. Na moje skrzywienie stwierdził, że nie po to budował dom, żeby teraz nie mógł wygodnie się umyć..... Przełknełam, przecież nie odkręcę tego wieszaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.08.2009 03:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 a wracając do dziur... NS, musisz po prostu przekonać żone, że tak jest ERGONOMICZNIE U mnie też małż zrobił dodatkowy wieszak, bo oryginał nie przewidział pozycji, w której by sobie wygodnie główkę mył. Na moje skrzywienie stwierdził, że nie po to budował dom, żeby teraz nie mógł wygodnie się umyć..... Przełknełam, przecież nie odkręcę tego wieszaka Byłaś u mnie w domu? Tak po prawdzie siedząc w wannie ten uchwyt jest wygodny bo słuchawka jest w zasięgu ręki.Na razie tak małży nie powiedziałem bo wiem ,że wpadnie na pomysła by np. uchwyt był zarazem półką na świecę pachnącą. Nie jestem sam.Bardzo dziękuję Ci za słowo wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts