yoora 23.08.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczy. Mój pierwszy post i od razu pojawia się prośba o doradzenie mi:chciałbym zrobić do pokoju niewielką szafę. Szerokość - ok 130 cmwysokość - ok 200 cmgłębokość - ok 60 cmSzafa podzielona na dwie części - pierwsza na wiszące obrania - ok 60 cm szerokości i na dole półka. Druga część to półki na koszulki, bluzki, itp. (4-5 półek).Mam pytanie - z czego najlepiej wykonać taką szafę ? Ona nie musi być ładna - musi być tania i łatwa w montażu. To wystarczy. Proszę o poradę. Myślałem o płycie OSB ale to pewnie trzebaby potem czymś zaimpregnować aby jakiekolwiek drzazgi nie wystawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimt 23.08.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Lepiej nie z osb tylko ze sklejki:-) wg mnie osb wydziela specyficzny zapach Sklejka jest tania i wierci sie w niej fajnie. Iglasta ma wzór słojów na płytach i fajnie wygląda. Przykładowe ceny: http://www.sklejki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yoora 23.08.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a z tej strony co podałeś którą polecasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 23.08.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 kolego p-łyta OSB 18mm jest tańsza od płyty wiórowej laminowanej o 10zł na metrze ale czy warto zrobić ja z osb a z płyty laminowanej NIE jak chesz to wejdz na moje gg a prześle Tobie fotke własnie robionej w tych wymiarach szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yoora 23.08.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a jaka grubość wg was będzie dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 23.08.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 sorki ale za każdym razem będziesz pytał z jakich mateiałow ile czego jakie kolory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yoora 23.08.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 na takich rzeczach zbytnio się nie znam więc pytam. na podanej stronie jest dużo rodzajów sklejek i nie wiem która się nadaje która nie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 23.08.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 na gg podałem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts