WaWo1 23.08.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Jak w temacie - mam w łazience zaplanowane ogrzewanie podłogowe. Czy w tym przypadku ma sens montowanie grzejników-drabinek? Jakie są Wasze doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.08.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 oczywiście, że ma sens, w lecie jak chlodno szybko suszysz reczniki i nie tylko ..... przeciez w lecie nie włączasz ogrzewania podlogowego ....tez tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 23.08.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Ma sens jak najbardziej, zwłaszcza jeśli to jest grzejnik z dodatkową grzałką elektryczną i wyłącznikiem czasowym.Trudno, żebyś w środku lata palił i gonił mały obieg w CO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 23.08.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 ...mam w łazience zaplanowane ogrzewanie podłogowe. Czy w tym przypadku ma sens montowanie grzejników-drabinek? Drabinka to bardziej "suszarka" niż grzejnik. Jest chyba jednym z ważniejszych gratów w każdej łazience. Czy przydatna ? Myślę , że niezbędna . Bez względu na sposób ogrzewania /podłogowe,ścienne itd./. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 24.08.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ma sens jak najbardziej, zwłaszcza jeśli to jest grzejnik z dodatkową grzałką elektryczną i wyłącznikiem czasowym. Trudno, żebyś w środku lata palił i gonił mały obieg w CO. dokladnie, bardzo przydatne! nie wyobrazam sobie innego suszenia recznikow, aby w lato nie złapały "zapaszku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaWo1 24.08.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Wielkie dzięki za podpowiedzi. Ale jeszcze jedno pytanie - czy ogrzewając łazienkę "podłogówką" jest tam tak chłodno że ręcznik rozwieszony na dłuższym drążku nie wyschnie? Myślę o takim metalowym drążku przymocowanym do ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 24.08.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Nie jest tak chłodno, tylko jest tak samo wilgotno.Raczej nie zależy Ci na efekcie suszenia ręcznika przez 12-24 godziny?Stąd (nasza) propozycja zamontowania drabinki, która jest sprawdzonym rozwiązaniem. Niezależnie od Twojego rozwiązania zrób jedno - każ wyprowadzić sobie zasilanie elektr. i hydr. do takiej drabinki. Bo jak opłytkujesz ściany to będzie już po zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts