enata 23.08.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Jeżeli chcecie się podzielić opinia o naszym budowaniu to zapraszam. Ten wątek jest dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.08.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witaj enato, może wstaw sobie jeszcze w stopce linki do swojego dziennika i komentarzy, będzie łatwiej znaleźć! pozdrawiam, miłego budowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enata 24.08.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Dzieki Sure,już to robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.08.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 jeszcze brakło chyba [ przed / bo linki nie działają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enata 24.08.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No to nareszcie się udalo, dzięki sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.08.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Świetnie! ...no, to teraz możemy spokojnie śledzić poczynania! Zosia to prosty zgrabny domek, chyba będzie przyjemny do budowania. A gdzie macie zamiar go postawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enata 25.08.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Sure, nie budujemy Zosi, budujemy według projektu indywidualnego, ale stworzonego na podstawie S.Zosi. Niestety Zosia nie weszlana nasza dzialkę - zabrakło 30 cm, a ze względu ma uklad pomieszczeń przewidziany na działke z wjazdem od pólnocy. W moim domu kuchnia i salon jest od zachodu, łazienka od północy, kotłownia od północnego wschodu, od wschodu schody,a od południowego- wschodu pokój. NIe wiem czy to co napisałam jest jasne - w najblizszym czasie postaram sie wkleić rzuty i elewacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.08.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Rzeczywiście, pisałaś w drugim poście, ja się zafiksowałam na tych wyborach i myślałam, ze zaadapotowaliście ten. Miałam taką sama sytuację, żaden z wybranych projektów na nasza działkę nie pasował, skończyło się na indywidualnym. Teraz jestem zadowolona, bo spełnia większość z naszych warunków. Tylko, czy nie będzie zbyt duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enata 25.08.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Sure każda przestrzeń przyda się, od przybytku głowa nie boli. Ja teraz zastanawiam się czy nie za mały budujemy, chodzi mi głownie o pomieszczenia gospodarcze, czyli kotłownie i schowek pod schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.08.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 U siebie przestrzeni gospodarczej mam sporo, cała część piwniczna (80 m), z czego się cieszę, bo mieści się tam garaż, kotłownia, pomieszczenie z wyjściem do ogrodu, które ma sporą powierzchnię, jakieś 20 m, bo malżonek planuje jeszcze trzymac tam motor (który kiedyś w przyszłości zakupi)... a pod schodami do piwnicy jest najchłodniejsze miejsce, można tam będzie trzymac zapasy (woda, napoje), wino i na pewno wiele innych rzeczy się zmieści. Na parterze nie mam na to zbyt dużo miejsca, bo spiżarka mała, około 1 - 1,5 metra U Ciebie mało widzę na zdjęciach, niestety się nie powiększają. W Zosi z gospodarczych tylko kotłownia 7m, rzeczywiście trochę mało, ale Twój projekt z opisu sporo się rożni, może nie będzie brakowało miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enata 26.08.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Sure, pokombinowałam trochę i w dzienniku wkleiłam większe rzuty. teraz powinno być ok. Ponieważ kobieta zmienną jest już w tej chwili wprowadziliśmy kilka zmian a mianowicie zwęziliśmy okno w łazience, aby zmieścił się większy prysznic, przesuneliśmy dzwi balkonowe w stronę łazienki i okno w salonie w stronę kuchni, a także daliśmy dodatkowe okno w pomieszczeniu pod schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.08.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Teraz widać dobrze! No, jak przestrzeni gospodarczej okaże się za mało, można znaleźć miejsce na rzeczy w innych pomieszczeniach. A na ogrodowe w dodatkowym budynku na zewnątrz, np. drewutni? Btw, na razie widze więźbę i fundamenty, ciekawe, na jakim etapie teraz jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enata 27.08.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Jestesmy na etapie stropu, a dziś mieli murować ścianki kolankowe, ale patrząc za okno, raczej nie jest to możliwe, bo u nas pada, leje i znowu pada.A fotke ze stanu obecnego znajduje się w emblemacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.08.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 to wiem, że na pewno nie mieszkasz obok mnie, tutaj jest piękne słoneczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enata 27.08.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 No niestety nie mieszkam nad morzem a bardzo bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.09.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Wpadam z rewizytą, budujecie niedaleko mnie? Można wiedzieć gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 03.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam postaram się częściej gościć w Waszych komentarzach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.09.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Widzę że przez tę budowę spać nie możesz Twój domek jest bardzo podobny do mojego a zdjęcie salonu z otworem na drzwi tarasowe to wypisz-wymaluj mój salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 08.09.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Daszek nad tarasem to super rzecz! W poprzednim domu nie miałam i bardzo żałowałam. Już teraz siaduję sobie gdy pokropi i patrzę jak sąsiedzi uciekają do domu a wieczorkiem nie czuć pod nim tej prawie jesiennej wieczornej wilgoci i jest jakoś tak cieplej pod nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enata 08.09.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Amelia, ogladalam twoj daszek i bardzo mis się podoba. Muszę jeszcze to przekalkulowac i przedyskutować z kierbudem czy aby nie wymaga to zmian w rojekcie, czy wystarczy tylko wpis do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts