A.W. 14.09.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Hihi już po przeczytaniu pierwszego wpisu w Twoim dzienniku budowy stwierdziłam, że kierowałyśmy się tymi samymi "wytycznymi"co do wyboru domu. Miło podziwiać tak słodki domek. Filarki są boooskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.09.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Enata, babie lato super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.12.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://moje-kartki.com.pl//kartki/46/6/d/605.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 03.03.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Strasznie mi się podoba fotka Babie lato:) Jeżeli chodzi o kredyt to jeszcze to mam przed sobą więc nic nie podpowiem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 10.03.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witaj enata. Wpadłam z rewizytą Bardzo zgrabny jest wasz domek i wydaję mi się że przez to że niezbyt duży to przytulny. Jestem zwolenniczką małych domów i do tego parterowych ale Twój wygląda niezwykle proporcjonalnie. Co do kredytu to bardzo dobra marża, my podpisywaliśmy w grudniu z marżą 1,69% w Pekao. Patrz na inne koszty: kontrole przed transzą-ile za to biorą, ubezpieczenie (czy narzucają swoje towarzystwo ubezp) Jeśli to kredyt w złotówkach to spróbuj w programie Rodzina na swoim-o ile spełniacie warunki. Zawsze jakaś oszczędność. Co do kwoty potrzebnej na wykończenie to nikt Ci na to pytanie nie odpowie jednoznacznie. To wy musicie wiedzieć co, jakie i za ile będziecie "wkładać" w wasz dom. Przecież możesz kupić piec np gazowy za 3 lub 13 tysięcy, zapłacić kafelkarzowi 30 lub 70zł/m2, kupić panele za 20zł lub deski czy parkiet za 200zł itd Może wystarczyłoby 100tys a może nie wystarczy 200? za dużo opcji do wyboru. Trzeba usiąść i liczyć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enata 10.03.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Netka, z kosztów dodatkowych to tylko ubezpieczenie od utraty pracy. Nie mamy oplat za kontrole przed kolejnymi transzami. Niestety nie mamy możliwości skorzystania z rodzina na swoim. Jeżeli chodzi o wykończenie to nie nastawiam się na podłogę za 200 pln, a raczej za40- 50 pln panele, ewentualnie terakota za 38 pln, ale to jeszcze przyszłość, na razie roboty niekolorowe - czyli te łatwiejsze dla mnie, bo z mniejsza ilością dylematów estetycznych. Natomiast mam postanowienie, aby od następnego miesiąca czacząć kompletować sobie AGD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 18.03.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Widzę że już po kłopocie "kredytowym" Ekspresowe tempo! Fajnie że już pokrywacie dachem. Gratuluje organizacji ekip.A dlaczego musicie mieć wentylację w każdym pomieszczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enata 21.03.2011 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Wentylacja bedzie w kazdym pomieszczeniu, ponieważ obecnie w domu w którym mieszkamy praktycznie nie ma wentylacji i jest to bardzo kłopotliwe, zaczynając od ciężkiego powietrza a kończac na mokrych oknach po nocy. To taka nasza fanaberia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 03.06.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 enata wrzuć jakieś aktualne zdjęcia domku! Szkoda że macie postój w pracy, ale napewno nadrobicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts