kolinki 23.08.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Proszę podpowiedzcie...Mam w wiatrołapie położone płytki, na których przy najmniejszej ilości wody jedziemy jak na lodowisku.Nie jestem w stanie zliczyć ile razy łapałam dzieci "w locie" po powrocie zimą z podworka z ośnieżonymi butami...Po kilku latach męki i tortury chcę zmienić podłogę i tu pytanie - NA JAKĄ? Podoba mi się coś takiego http://www.bruk-bet.pl/index.php?s=produkty&ids=7,61,181 ale mąż (pewnie słusznie) marudzi w kwestii koloru - że za jasny, trudny w utrzymaniu czystości itp. W pewnym sensie się z nim zgadzam, więc szukam jakiejś alternatywy - czy ktoś z Was może mi polecić płytki naprawdę antypoślizgowe? A może jeszcze inne rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Mata - wycieraczka na podkładzie z pcv ( można kupić większą i dociąć do wymiaru ). Po zimie wyprać, zwinąć i do jesieni.Tanio i z minimalnym nakładem pracy.Mam od lat i jest okPzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 03.09.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 U mnie też wycieraczka podgumowana świetnie się spisuje i leży cały rok Kupiłam coś takiego (tylko inny kolor i wzór) w castoramie. Jest tam kilka kolorów i rozmiarów, ale w sklepie z wykładzinami/dywanami można kupić taką na metry. http://a.swistak.pl/000/090/90617_1024.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolinki 22.09.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ups nie zauważyłam odpowiedzi....maty, wycieraczki itp odpadają - mam strasznie nisko osadzone drzwi (otwierane do środka domu).W grę wchodzi tylko wymiana podłogi na jakąś antypoślizgową.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.09.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 .. a drzwi nie można podregulować, ew. podciąć, to kwestia kilku mm ?PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolinki 22.09.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Niestety kombinacje przy drzwiach z kilku względów odpadają....Zostaje wymiana podłogi co mi akurat bardzo pasuje, pytanie tylko na co - zeby znów nie jeździć zimą w poślizgu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts