Łukasz789 23.08.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Miałem zacząć od swoich pytań ale wystąpiły problemy z domkiem letniskowym rodziców a pytania te przydadzą się mi.1.ile należy odczekać po wylaniu płyty na parterze aby murować poddasze ( majstry chcą po (ok 5dniach)Najważniejsze pytanie nie zna ktoś dobrej ekipy budowlanej z Małopolski? Przepraszam że tak chaotycznie i szybko ale męczą mnie o to od ponad godziny żeby to ustalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.08.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Co to jest "podsadza" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 CO to jest podsadza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 23.08.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 poddasze przepraszam za błąd klawiatura szwankuje już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.08.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Miałem zacząć od swoich pytań ale wystąpiły problemy z domkiem letniskowym rodziców a pytania te przydadzą się mi. 1.ile należy odczekać po wylaniu płyty na parterze aby murować poddasze ( majstry chcą po (ok 5dniach) Najważniejsze pytanie nie zna ktoś dobrej ekipy budowlanej z Małopolski? Przepraszam że tak chaotycznie i szybko ale męczą mnie o to od ponad godziny żeby to ustalić. Rozumiem, że pytasz o czas od wylania stropu - nad parterem , a nie wylaniu płyty (w domyśle : fundamentowej - na parterze - czyli staniu zero )... U mnie od wylania stropu do stawiania ścian poddasza minęło kilka dni.. jakiś tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 23.08.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 spokojnie mogą wchodzić po 5 dniach od zalania , stropu , przecież dalej jest na szalunku , który nie pozwala mu narazie pracować ,wiec nic sie nie stanie u siebie na strop po 3 dniach od wylania , zapakowałem 10palet Ytonga i murowałem poddasze , beton sie sie nawet nie u szczerbił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 24.08.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 u siebie na strop po 3 dniach od wylania , zapakowałem 10palet Ytonga i murowałem poddasze , beton sie sie nawet nie u szczerbił to nie było zbyt rozsądne i nie polecaj tego innym - BTW ile waży paleta ytonga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 24.08.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 u siebie na strop po 3 dniach od wylania , zapakowałem 10palet Ytonga i murowałem poddasze , beton sie sie nawet nie u szczerbił to nie było zbyt rozsądne i nie polecaj tego innym - BTW ile waży paleta ytonga? Nie przesadzaj. Nie widzę problemu w położeniu palet nad ścianami nośnymi nawet po dwóch dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts