Gość 29.04.2002 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2002 Znajomy ma dach wykonany z płyt OSB i na to gonty. Będzie go zmieniał. nie wiem czy to wilgoć czy ciężar materiału ( podobno wcale nie najmniejszy ) doprowadziły do tego iż odznaczają mu się płyty na dachu. Kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 29.04.2002 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2002 Do Rafaela - nie wiem, czy zgodne z zasadami Forum. Mogę za to na priva, jeśli jeszcze aktualne. Co do wadliwego dachu - to czy aby nie było to po prostu źle zrobione? Od dłuższego czasu obserwuję dachy z gontami bitumicznymi i nigdzie (nawet po paru latach) nic się nie "wybrzusza". Gładkie, jak pupcia niemowlęcia!Może te płyty OSB były felerne? Dobrze by było, żeby się forumowi fachowcy wypowiedzieli, kiedy takie rzeczy mogą mieć miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafaelS 30.04.2002 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2002 Luska, dzieki za chec wyslania info na priv. Moj email: [email protected] Pozdrawiam,Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 30.04.2002 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2002 Widuję czasem dachy z takim pokryciem, gdzie część dachu wygląda jakby była mokra. To jest poprostu taka plama wyróżniająca się "mokrym" wyglądem, jakby ta część dachu przyjmowała wodę. Jak myślicie czym to może być spowodowane?A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts