tosinek 23.08.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Kochani, dzisiaj wypiłam z Małżem mym dużo piwa i nadal nie wiemy jak to jest?I nie chodzi nam o sprawy egzystencjalne ale budowlane. Pytanie brzmi bo ma być w jednym kolorze, parapet z cokołem? cokół z opaską i drzwiami?? Uwaga na podłodze mamy gres a cokoły chcemy drewniane??Help!! Pomocy!!! Mile widziane zdjęcia waszych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.08.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 U nas cokoły z listew w kolorze podłogi (podłoga z płytek), bo nie chciałam, żeby się odcinały. Niektórzy robią inaczej, ale to zależy co się komu podoba. Rób tak, żeby Wam się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.08.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 U nas cokoły z listew w kolorze podłogi (podłoga z płytek), bo nie chciałam, żeby się odcinały. Niektórzy robią inaczej, ale to zależy co się komu podoba. Rób tak, żeby Wam się podobało A możesz pstryknąć fotkę i proszę aby się jeszcze parapet załapał?????? Dziękuję za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.08.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 U nas cokoły z listew w kolorze podłogi (podłoga z płytek), bo nie chciałam, żeby się odcinały. Niektórzy robią inaczej, ale to zależy co się komu podoba. Rób tak, żeby Wam się podobało A możesz pstryknąć fotkę i proszę aby się jeszcze parapet załapał?????? Dziękuję za odzew Postaram się jutro zrobić, ale ostrzegam: podłogi brudne jeszcze od kurzu budowlanego i fugi chwilowo straciły swój prawdziwy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.08.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Parapet - konglomerat marmurowy beżowyOkna, listwy, drzwi, opaski - białe Podłoga - ciemny dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.08.2009 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Moje cokoły będą pomalowane na kolor ściany.Drzwi, schody, okna i parapety w tym samym drewnie. Podłoga gres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.08.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Tou mnie to tak wygląda??? Cokolik jest pomalowany na próbę. Co o tym sądzicie?? Jaki kolor parapetów??? Są surowe drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.08.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 http://images48.fotosik.pl/186/d5d3a87e0b595588.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.08.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 http://images44.fotosik.pl/186/2fe5c6a191e517e7.jpg - to jest salon, poprzednie zdjęcie to korytarz prowadzący do salonu i otwrtej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.08.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Tou mnie to tak wygląda??? Cokolik jest pomalowany na próbę. Co o tym sądzicie?? Jaki kolor parapetów??? Są surowe drewniane? Jakoś nie chwytam do końca kogo i o co pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.08.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Pytanie jest takie: co się ma zgrać: drzwi z cokołem czy podłoga z cokołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.08.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Mi zależało na zgraniu drzwi i opasek z listwami, zresztą wszystkie te elementy mam od jednego producenta. Wygląda to tak: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/hi/vg/3fv8/FTD7rwPs5scFGKlmiB.jpg Twoje cokoliki wyglądają na wąziutkie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.08.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ten cokolik to akurat do spiżarni w reszcie domu planuję 7 cm. zdjęcie jest superowe a jak paapety do tej koncepcji się mają????? Dzięki za inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.08.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Pytanie jest takie: co się ma zgrać: drzwi z cokołem czy podłoga z cokołem? A może cokół ze ścianą? Nam takie rozwiazaniepoleciła pani architekt i nam to odpowiada. Nie chcę kontarstujcych "ramek", z płytki wydaje mi sie małoeleganckie, plastik też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.08.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ten cokolik to akurat do spiżarni w reszcie domu planuję 7 cm. zdjęcie jest superowe a jak paapety do tej koncepcji się mają????? Dzięki za inspirację Marmurowe parapety zafundował mi developer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.08.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ten cokolik to akurat do spiżarni w reszcie domu planuję 7 cm. zdjęcie jest superowe a jak paapety do tej koncepcji się mają????? Dzięki za inspirację Marmurowe parapety zafundował mi developer szczęśliwa kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 24.08.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 listwy pod kolor podłogi - albo płytki albo drewno drzwi powinny się odcinać bo będzie mdłe, parapetów nie widać za zasłonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek_wlkp 24.08.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 okna wewnątrz, drzwi i listwy mam białe, a podłoga i parapety są dębowe lakierowane; (a zasłon / firan nie bedzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.08.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 okna wewnątrz, drzwi i listwy mam białe, a podłoga i parapety są dębowe lakierowane; (a zasłon / firan nie bedzie) A pokażesz??????????????please!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek_wlkp 25.08.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 niestety- nadal wszystko "się robi" tzn. parkiet w trakcie, drzwi wybrane, parapety są więc może w tym tygodniu ..... u sąsiadów ten sam wykonawca, ale oni zrobili tak: okna biale, reszta dąb naturalny lakierowany; tez fajnie- powinni skończyć na początku wrzesnia; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts