gocha71 23.08.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam Mam nadzieję,ze ktoś na forum odpowie na moje być może śmieszne pytanie przepraszam po prostu się na tym nie znam Dom mam postawiony z maxa,ocieplony styropianem 10 i zaciągnięty dwukrotnie klejem,chciałam się zorientować czy konieczne jest tynkowanie domu czy też można go po prostu pomalować farbą elewacyjną prosto na klej,czy są jakieś minusy takiego potraktowania ścian zewnetrznych domu czy też jest to zupełnie obojętne,jak trzyma się i jak wygląda farba elewacyjna,pod którą nie ma tynku? W prawdzie słyszałam,że można malować bez tynku,ale chciałam się jeszcze skonsultować z forumowiczami Muratora.Z góry dziękuję za odpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.08.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Niedawno był temat; http://forum.muratordom.pl/czy-mozna-zamiast-tynku-tylko-pomalowac-ocieplone-sciany,t167226.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia138 26.08.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 a myslalas o tynku rolkowym Kabe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts