k4 23.08.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 WitamMam mieć w kuchni wnękę 2mx1.60m. Czy odległość 80cm między szafkami na długości 1m będzie wystarczająca? Czytałam, że musi być 1.2m, ale gdy szafki są na długiej ścianie, a w przypadku takiej małej długości? Z jednej strony byłaby płyta z szufladami, a na przeciwko zmywarka.Bardzo proszę o wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 24.08.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Jakiś rzut by się przydał ... Poza tym przenieś się może do wątku o wizualizacjach (projektach kuchni): http://forum.muratordom.pl/projekt-kuchni-wizualizacje,t166747.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
role 24.08.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Czy odległość 80cm między szafkami na długości 1m będzie wystarczająca?. Ja też tak będę miał tylko, że na długości 1,2m. A czy to będzie wystarczające?? Szafkę otworzysz. Z wygodą może trochę gorzej. Przynajmniej jest motywacja żeby się nie roztyć Ja dylematy miałem i mam stale. No ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.. Jak tak nie zrobię to ilość szafek będzie zdecydowanie za mała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k4 24.08.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Dzięki za odpowiedzi.Niestety nie mam rzutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 24.08.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Mi sie wydaje, ze to strasznie ciasno bedzie, może pokombinuj i cos uda się zmienić - ale najważniejsze by się mogła otworzyc i zmywarka i szuflady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts