foof_22 08.01.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ponawiam pytanie zadane w dzienniku (nie wiedziałem, że komentarze i pytania tutaj): Czy wprowadzaliście zmiany w projekcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 10.01.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Zmiany w projekcie: -Pełne podpiwniczenie:) -Likwidacja loggii w sypialni -Podniesienie ścianki kolankowej o 2 pustaki - dodatkowy stryszek i likwidacja kotłowni na parterze i zrobienie tam pralnio suszarni:) Kotłownia przeniesiona do piwnicy:) Wszystko co się dzieje na bieżąco na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 17.01.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Hej!!!! Zaglądnęłam, pooglądałam i podziwiam. Piękny dom będzie. Piękny i duży!!!! Powodzenia w dalszych etapach. Trzymam kciuki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 17.01.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Adam, piękna wizualizacja kuchni! Bardzo fajny, nietypowy układ. Jeśli zrobisz kuchnię zgodnie z projektem, to będzie czad bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 06.02.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Cześć i czołem, Fajnie Wam idą postępy, już mnie prawie przegoniliście Ja właśnie ocieplam poddasze i szukam ekipy od ocieplenia, macie może kogoś?? Mam też pytanie o podbitkę, zastanawialiście się z czego i jak ją zrobić?? Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 07.02.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witamy:) No no ..nie gadajcie ze przegoniliśmy:) Jak najo mamy super ekipę od ocieplenia!!! Fajni ludzie i znakomici fachowcy! Młodzi ale...z zapałem do roboty:) Jak co mogę zapytać ...i podam namiary:) CO do podbitki! no to mamy już zrobione tzw. nadbitkę zobaczcie na fotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 21.02.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 ja również śledzę Wasze postępy Jak będziecie robić ściany, tynki maszynowe? Widzę że najpierw robicie sufity, ja właśnie też się zastanawiam czy pierwsze tynki czy sufity, boję się że płyty mogą się "powichrować" od wilgoci z tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 21.02.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Co do tynków to jak najbardziej maszyna! a co do płyt spokojnie ekipa która robi nam płyty juz wykonywała takie zabiegi i z płytami nic sie nie działo. mamy nadzieje ze pogoda za niedługo sie poprawi i ruszymy z robotami tak jak należy:) aktualnie dom schnie:) wiatr w niem hula:) Pozdrowienia a, gdzie Wasz dziennik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 09.05.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Co do tynków to jak najbardziej maszyna! a co do płyt spokojnie ekipa która robi nam płyty juz wykonywała takie zabiegi i z płytami nic sie nie działo. mamy nadzieje ze pogoda za niedługo sie poprawi i ruszymy z robotami tak jak należy:) aktualnie dom schnie:) wiatr w niem hula:) Pozdrowienia a, gdzie Wasz dziennik:) Witam, bardzo podoba mi się Wasz domek,a już kompletnie zaniemówiłam na widok projektu nr.2 kuchni-jest piękna. Mam pytanie-co jest na ścianie pod okapem-w projekcie czarne z owockami To plastik,tapeta,szkło??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.06.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 CześćFajny projekt macie, ciekawi mnie jak bedzie ostatecznie wygladała kuchnia, kiedy macie montaż?Płytki w kuchni super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 14.06.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam. Zapytuję Was w temacie ocieplenia tarasu tzn. wg projektu na tarasie jest wylewka około 20cm (2cm szlichta+12cm styropian+4cm szlichta+1.5cm gres) natomiast w pomieszczeniach mieszkalnych jest 10cm (4cm styropian+4cm szlichta + 2cm parkiet) Różnica około 10cm. Jak dla mnie jest to dziwne rozwiązanie. Zawsze wydawało mi się, że wyżej powinno być w mieszkaniu niż na tarasie aby woda nie wpadała do środka a wg projektu jest odwrotnie. Możecie coś zasugerować w tym temacie. Poza tym czy podmurowywaliście otwory okienne, drzwiowe, pod bramę garażową przed ich wstawieniem czy są okna drzwi i brama garażowa oparte są na chudziaku. Proszę o info w ww tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamey 15.06.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Mam do Was pytanie odnoscnie ogrzewania Czy robiliscie albo bedziecie robic grzejniki w piwnicy i w garazu?? Z gory dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam sympatyk budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 03.07.2010 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 eloelo nie mamy w planach wylewania tarasu! Robimy go z kostki brukowej, a co do otworów okiennych i bramty wszystko podmurowane z racji tego ze dom jest podpiwniczony:) Pozdrowasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 03.07.2010 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Witam:) Jak najbardziej w piwnicy i w garage:) sa grzejniki! Ale nie planujemy ich odpalac na maxa. Aktualnie w piwnicy bardzo przyjemny chlodek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 03.07.2010 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Cześć Fajny projekt macie, ciekawi mnie jak bedzie ostatecznie wygladała kuchnia, kiedy macie montaż? Płytki w kuchni super!!! no montarz kuchni i schodów zaraz po malowaniu:) po zamontowaniu szafek bedziemy musieli poczekac na granitowy blat! .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 03.07.2010 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Witam, bardzo podoba mi się Wasz domek,a już kompletnie zaniemówiłam na widok projektu nr.2 kuchni-jest piękna. Mam pytanie-co jest na ścianie pod okapem-w projekcie czarne z owockami To plastik,tapeta,szkło??? Pozdrawiam Dziekuję SÓWKO:) na scianach w kuchnie nie ma płytek to czarne cos to szyba a pod nia plakat z jarzębiną na czarnym tle by pasowało do blatu:) Pozdrowasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.07.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Cześć. Czesto do Was zaglądam, ale nie pisze...no teraz tak;)Fajne wnętrza się zapowiadają, kiedy montujecie kuchnie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 22.07.2010 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 eloelo:) no witam kuchnia przyjedzie jutro!!! ale montarz potrwa 2 dni!!! Niestety nie mamy jeszcze sprzętu i niewiemy kiedy przyjdzie!!! po montarzu musimy zamówic blat !!! no i poczekac 3 tygodnie!!!Pozdrowasy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 07.08.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Witam Bardzo ładny domek sobie budujecie i mam pytanie o kolor farby w salonie i czy to ten sam co w holu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 09.08.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam Bardzo ładny domek sobie budujecie i mam pytanie o kolor farby w salonie i czy to ten sam co w holu? Tak wszystkie sciany hol i salon i pokój mały są pomalowane tym samym kolorem !!! Inny kolor to KUCHNIA i pokoje BABYROoM u góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts