Amtla 28.10.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Dziękuję bardzo za odpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka1201 29.10.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 WitamOd 2 dni czytam Państwa dziennik. Bardzo ładna kuchnia i łazienka. Ja planuję budowę domu na wiosnę 2011r. Na razie zastanawiam sie nad projektem. Bardzo podoba mi się Letni wieczór i zastanawiam się nad jego kupnem. Przeraza mnie jednak dach - czy rzeczywiście ma on prawie 300 m2.Czy mogę dowiedziec się ile Państwa ten dach kosztował? Z góry dziękuję za odp. i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 30.10.2010 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Witam Od 2 dni czytam Państwa dziennik. Bardzo ładna kuchnia i łazienka. Ja planuję budowę domu na wiosnę 2011r. Na razie zastanawiam sie nad projektem. Bardzo podoba mi się Letni wieczór i zastanawiam się nad jego kupnem. Przeraza mnie jednak dach - czy rzeczywiście ma on prawie 300 m2. Czy mogę dowiedziec się ile Państwa ten dach kosztował? Z góry dziękuję za odp. i pozdrawiam Dziekujemy za słowa uznania:) JEsli chodzi o koszty dachu to: Membrama dachowa Tyvek 2025PLN więźba dachowa 10500PLN Dachówka - komplet 13000PLN(cementrowa BRASS) Okna dachowe FAKRO 6700PLN Rynny 1260PLN KLinker na komin 4300PLN dotego doliczyc trzeba robociznę, u nasz było to okolo 20000PLN Jak macie jeszcze jakies pytania dajcie znac:) Rynny 1280PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 10.02.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Witam. W związku z tym, że Wy ten etapa macie już za sobą więc prosze o pomoc w temacie od którego miejsca należy zacząć układać terakotę w łazience aby w momencie gdy drzwi łazienkowe są zamknięte nie było widoczne łączenie terakoty z parkietem (którym jest wyłożony korytarz) zarówno od strony łazienki jak i od strony korytarza. Drzwi będą z ościeżnicą regulowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 13.02.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Ogólnie łączenie terakoty powinno znajdowac sie w miejscu pod drzwiami:) Jesli terakota bedzie taka sama połaczenie to mozna wykonac w dowolnym miejscu lub tam gdzie znajduje sie dylatacja.Sprawdzcie sobie w jaka strone bedą otwierac sie drzwi by pod nimi zrobic łaczenie.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 17.02.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Witam ,czy możesz napisać co to za panele na ścianie telewizyjnej , gdzie i za ile kupowaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 17.02.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 A... no i jeszcze wszystko o sofie bo cudna .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 19.02.2011 01:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 witam:)Na scianie telewizyjnej znajdują sie płyty a nie panele! Nasi stolarze zabrali kawałek podłogi i pojezdzili po firmach zajmujacych sie robieniem mebli a raczej cięciem mebli na wymiar i znaleźli takie cudne płyty:)Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 23.02.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witam. Gratuluje postepów w budowie...My narazie walczymy z kominkiem oraz wykończeniem łazienek a przy okazji wykańczamy siebie... Zapytuję co macie na podłodze w salonie tzn. widze gres + parkiet lub deska podłogowa lub panele i zapytuję jak rozwiązaliscie problem połączenia gresu z drewnem. Poprosiłbym o jakies zdjęcie połaczenie ww. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 24.02.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Witam. Gratuluje postepów w budowie...My narazie walczymy z kominkiem oraz wykończeniem łazienek a przy okazji wykańczamy siebie... Zapytuję co macie na podłodze w salonie tzn. widze gres + parkiet lub deska podłogowa lub panele i zapytuję jak rozwiązaliscie problem połączenia gresu z drewnem. Poprosiłbym o jakies zdjęcie połaczenie ww. Dziękuję WItam:) Gres to NOVA BELL Spazio cena około 160 PLN za metr jest to bardzo fajna płytka tzw. lapato po umyciu nie widac smug co jest koszmarem przy zwykłych płytkach gresowych. W salonie deska HARO bardzo cieniutka 11mm musieliśmy wybrać taka cienka bo nie obniżyliśmy wylewki w miejscu gdzie jest deska - połączenie na styk wykonczone silikonem jak zrobię zdjęcie to zamieszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 27.02.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Witam! Gratuluje ślicznie wykończonego domku.Bardzo podoba mi sie salon,kuchnia,schody a kominek-CUDO PRZEPIĘKNY.Mam pytanko co to za kominek,jaka firma i z czego wykonana obudowa ta szarość powala na kolana .Będę wdzieczna za odpowiedz .Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 05.03.2011 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Witam! Gratuluje ślicznie wykończonego domku.Bardzo podoba mi sie salon,kuchnia,schody a kominek-CUDO PRZEPIĘKNY.Mam pytanko co to za kominek,jaka firma i z czego wykonana obudowa ta szarość powala na kolana .Będę wdzieczna za odpowiedz .Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu ELOELO!!! Kominek a raczej wkład to czeski model BLANZEK!!! obudowa zwykła kartongipsowa!! a ta szarosc to ...farba z TIKURILLI:) Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 08.03.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Witam. Zapytuje Was o model oraz rozmiar kabiny prysznicowej w łazience na poddaszu przy sypialni. Wg projektu jest to 80 ale wydaje mi sie ze bedzie za mała a jaką Wy zamontowaliście i czy jestescie zadowoleni. Z drugiej strony 90 znacznie zmniejszy i tak małą łazienkę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 12.03.2011 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 elosza:) My mamy 90 jest nie za duzo mniejsca ale swobodnie mozna przejśc:) ....Jak bedziecie na śląsku zapraszamy na kawwkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuu 27.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam wszystkich zwolenników LETNIEGO WIECZORU!! Jestem na etapie pozwolenia ... Szukam Letniego Wieczoru w realu okolice Wrocławia Info proszę na priw. Pozdrawiam...Minuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 02.04.2011 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 POzdrowienia:) Jak widzisz MY wybudowaliśmy w Katowicach:) Jak będziesz blisko zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpek7 08.04.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Witam. Pięknie wygląda Wasza sciana kuchenna z papryczka tez bedziemy miec ale chyba wybierzemy "malinki" ale mam pytanko co macie na scianie gdzie jest zamontowany bajerancki okap. Tam nie ma papryczki ale moze jest sama szyba lub terakota położona a moze tylko ściana. Prosmiy o info i dziekujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 27.04.2011 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Witamy;)Tam gdzie Okap jest tylko pomalowane i to wszystko;)Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 07.04.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa życzą Marcin z Iwoną http://img35.imageshack.us/img35/5774/easterl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoMisia 11.10.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts