cineck 24.08.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam , mam pytanko odnośnie wypełniania luk, dziur (niedużych) w betonie. W jednym miejscu stropu widać drut zbrojeniowy... od kier. bud. wiem , że nie można tego od tak sobie zapaćkać zaprawą Są do tego specjalne środki. Proszę o ich nazwy i ewentualnie krótkie info , który z tych środków jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 24.08.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 A zróbże zaprawy cementowej i zasmaruj, a jak kierownik chce specjalnymi środkami to niech je kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cineck 24.08.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Buduje dla siebie , nie dla kogoś i mam zamiar zarobić to konkretnie. U siebie możesz robić fuszery ja nie mam zamiaru... zresztą nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.08.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Buduje dla siebie , nie dla kogoś i mam zamiar zarobić to konkretnie. U siebie możesz robić fuszery ja nie mam zamiaru... zresztą nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Zbrojenie można potraktować tym http://plcon.webdms.sika.com/fileshow.do?id=114 na to zaprawa cementowa lub http://plcon.webdms.sika.com/fileshow.do?id=115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 24.08.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Buduje dla siebie , nie dla kogoś i mam zamiar zarobić to konkretnie. U siebie możesz robić fuszery ja nie mam zamiaru... zresztą nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Ty juz zrobiłeś fuszerę. Odpowiedziałem na Twoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cineck 24.08.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Dzięki Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.08.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Dzięki Zbigniew100 Dlaczego nie można wejść do waszego dziennika budowy i komentarzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 24.08.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Buduje dla siebie , nie dla kogoś i mam zamiar zarobić to konkretnie. U siebie możesz robić fuszery ja nie mam zamiaru... zresztą nie odpowiedziałeś na moje pytanie. nie unoś się ..... propozycja labas1-a była prawidłowa z punktu widzenia wytrzymałości to nie ma znaczenia czym to zasmarujesz jedyny problem to estetyka wykonawcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts