Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Za zabijanie śmiechem to nas chyba nie posadzą. Teraz trzeba wykombinować, żeby zawartość sejfów sama wpadła nam do worków, to i za kradzież nie bekniemy.
Ja się w tych większych ilościach zer gubię, ale widze sposób na uczciwe zarobienie miliona. Ktoś musi zgubić 10 razy tyle, ja to znajdę i dostanę 10% znaleźnego. Proste i genialne!
Niekoniecznie, można się przecież po cichu umówić - ty gubisz, ja znajduję, a później już normalnie: szczęśliwa z odzyskania zguby wypłacasz znaleźne
Niekoniecznie, można się przecież po cichu umówić - ty gubisz, ja znajduję, a później już normalnie: szczęśliwa z odzyskania zguby wypłacasz znaleźne

Taaak. Tylko, że w tym wypadku może się włączyć US z mało ciekawym pytaniem - skąd pani miała 10 mln ?

Hmmm... Jakby tak jakaś awaria nastąpiła albo coś? I konieczność ewakuacji walorów...?

Hmmm, muszę pomyśleć jeszcze... :rolleyes:

Mam! Zadzwonisz, że podłożyłyśmy bombe pod sejfy, wybuchnie jutro w południe!

Do tego czasu zdążą ewakuować i nam udostepnić. :lol:

Teraz Wy myślcie nad logistyką przejęcia kasy z tej ewakuacji...

Ma któraś strój kozy?

Czy bierzemy Rynkę? :rotfl:

Jakby co, to znam dobrze pewnego osiołka. Świetnie się wczuwał w rolę. Ino z zawodu mu nie pasuje udział w naszym przedsięwzięciu...

Agduś - genialna myśl!

Co z zawodu, z zawodu to bardzo mu pasuje, bo od podszewki temat zna! :D