Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ze psuką podejdę do auta pod bramę ... na to się zgodzę ...

Ale numer...znaczy po zmroku zamykasz się w chałupie na 4 spusty i już...:rolleyes:A ja z czołówką po lesie w nocy z czornym łażę... :lol2:

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystkiego najlepszego ... tak w biegu ... ale od serca :)

http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/rose-metal-recycle-wwo-terre-sauvage-ma75.jpg

Ale numer...znaczy po zmroku zamykasz się w chałupie na 4 spusty i już...:rolleyes:A ja z czołówką po lesie w nocy z czornym łażę... :lol2:

Końmi byś mnie nie zaciągnęła. No chyba że byłaby nas cala zgraja znajomych, to wtedy co inszego !!!

Końmi byś mnie nie zaciągnęła. No chyba że byłaby nas cala zgraja znajomych, to wtedy co inszego !!!

Znaczy siem.... oni by poszli na spacer a Ty rozkoszowałabyś się ciepłem kominka i luxusem elektryczności...:rotfl:

Oj tam, oj tam, jeszcze tylko jakieś 20 lat na wsi i w lesie i też nie będziecie się tak bać! :lol2:

Mnie ojciec od małego też zabierał na polowania.

Bardzo lubiłam, zwłaszcza, że miał miarę i nigdy przy mnie do zwierzyny nie strzelał.

Las nocą i nad ranem jest absolutnie najbardziej interesujący! :yes:

Poimprezowa dziczyzna powaliłą mnie na kolana!!!

:jawdrop::jawdrop:nie może być aż tak źle :D no chyba że coś innego na tych kolanach....

Edytowane przez sipatka
Oj tam, oj tam, jeszcze tylko jakieś 20 lat na wsi i w lesie i też nie będziecie się tak bać! :lol2:

Wygląda na to, że zanim przywyknę to zdążę do miasta wrócić :lol2:

Ja dopiero za 20 lat mam zamiar się tam wyprowadzić.

Choć moja córka liczy na to, dużo szybciej mamusię wyekspediuje :lol2:

Wszystko bladym świtem jest najbardziej interesujące! Nawet centrum Wawy... byle nie w niedzielę bo wtedy za dużo dziczyzny z imprezek wraca:rolleyes:

Ożeszty... znów monitor trza przetrzeć...:rotfl:

Kilka razy w roku do miasta, takiego prawdziwego jeżdżę... zawsze wracam z bólem głowy, fuj!!!!

...ciekawe kiedy zacznę na ludzi szczekać???:p

Mnie tyż w lesie dobrze i gdyby nie praca to bym wcale stąd nie wyłaziła...