Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No, gratuluję! Za jakis czas daj znać, jak się ten Ciarko sprawuje, bo ja długo się nad nim zastanawiała - stanęło na Amice!
Nie pierz mebli z BRW :no: ... okleina odłazi ...

Dobra, jeśli chodzi o pranie to nie będę :no:

A jeśli chodzi o zakup, to się spóźniłaś, bo je zamówiłam 15 grudnia. Teraz tylko odbieram. I niestety nie miałam za dużego wyboru, bo taką wysokość 95 cm to niestety nikt nie chce robić.

Jak okleina odejdzie to się na cię wkurzę, że wykrakałaś :mad: To teraz kciuki trzymaj żeby nie odłaziła bo przyjadem i wygarnem za krakanie :yes:

mi tylko w jednym miejscu niewiele odłazi, na drzwiach od szafki stykajacej sie z piekarnikiem, ale beda wymienione, a masz brw gotowce czy z tego brw na zamowienie, gdzie mozna sobie wybrac glebokosci szafek, fronty np. szklane, rozne okleiny?

poza tym jednym miejscem nie mam innych problemow.

Boszszsz, w mojej kuchni meble tyle lat mają, że nawet się nie przyznam, ile.

A takie ohydne, że patrzeć nie mogę.

I kasy brak. :no:

Moje są niestety na zamówienie. Gotowców i w kolorze i w wysokości 95 cm nie było niestety.

Na dodatek dwie szafki niestety muszą być nieco innych wymiarów (37 cm i 70 cm).

Wszystkie fronty są z okleiny, żadnych szybek, witrynek itp. tylko wytłoczenie, żeby nie było tak "gładko".

A tak w ogóle to co to za meble na zamówienie, jak mi nie mogli zrobić narożnej wiszącej 50 tylko 60 :mad:.

Przez to mam ograniczone możliwości że tak powiem "wyciągowe" bo się szafka narożna nie otworzy przy różnych modelach :no:

A jeszcze tak dla ciekawości dodam, że w ciastoramie te same fronty (no tylko, że cholibka nie robą 95) chodzą za 205 z metra a w BRW za 400 :eek:

Przy pierkarniku to zawsze jest ryzyko odklejenia albo co gorsza podtopienia :yes:. Miałam tak przy poprzednich meblach, jak miałam kuchnię wolnostojącą - podtopiły się z boków okleiny. Wymienili, zrobiliśmy dystans (dodatkowa płyta oddzielająca) i już się tak nie robiło. Teraz dla bezpieczeństwa wsunęłam szufladki głębiej niż drzwiczki piekarnika, bo choć w zabudowie, to jednak drzwiczki są poza i na równi z frontami mogłyby źle zadziałać na laminat.:yes:

Witam, gratuluję fajnego, milutkiego domku :)

Chciałbym się podpytać o stół na tarasie - byłbym wdzięczny za info gdzie kupiony, jakie ma wymiary itp. Szukam czegoś dokładnie w tym guście :)

Pozdrawiam!

ja nie wiem jakie ja mam, ten palant kuchenny mi nie podal, musze gdzies je znalezc i domówic 3 fronty bo korpusy juz mam. szafki gorne mam fronty szklane z lacobela kakowego

Piękna kuchnia, moje klimaty :yes:.

echh gdyby nie te moje małe metraże :rolleyes:

Ale kuchenkę masz podobną do mojej. Kurki do płyty nie są umieszczone w płycie. Też takich specjalnie szukałam, żeby płyty nie pomniejszać.

Edytowane przez sipatka

Dzięki :)

Straaasznie długo szukaliśmy zestawu zintegrowanego (piekarnik+płyta) - niestety 95% obecnych płyt ma kurki właśnie na płycie, a tego ABSOLUTNIE nie chcieliśmy.

W końcu wybraliśmy jeden z modeli Amiki. Nie powiem że jesteśmy z niego w 100% zadowoleni, ale... może być :)

Pozdrawiam!