sipatka 06.02.2014 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Mnie też denerwuje to, że muszę trzymać kilka chwil, bo jak za szybko przestanę przyciskać bo gaz się wyłącza. Ale to podobno dlatego, że ma czujnik przeciwzalewowy. Nie wiem co to ma ze sobą wspólnego, ale cóż pogodziłam się.Za to mam problem, bo czasem jak zamykam piekarnik to mi tak dziwnie "strzela" jakby coś przeskakiwało. U was też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.02.2014 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) MEBLE SOM. Ale żeby nie było tak słodko. Nie wszystko idzie, tak jak sobie zaplanowałam. Boooo Nie chce mi się zmieścić karuzela z Ikei do szafki narożnej z BRW Do pierwszej w nocy kombinowaliśmy i nic. Niby wszystko się zgadza i jeszcze miejsce powinno zostać a tu wielka de. Bo szafka ma tak głębokie wycięcie na drzwiczki , że się w nie nie chowa koło z ikei. I co ja mam teraz zrobić . Nie chciałam siatkowego koła, żeby się filiżanki i inne wąskie szklanki nie przewracały, to sobie machnęłam szkło. I tylko zapomniałam, że z ikeą to jest tak, że cholernie trudno dopasować ją do naszych polskich standardów. Albo cała ikea albo ........... kłopoty A co do reszty kuchni, to jeszcze nie wiem, bo tylko dwie szafki zawiesiliśmy. A i tak się sąsiedzi na kaloryferach wyżywali (chyba jakiś nowy sąsiad, bo już dawno takich grypsów nie było). Jeszcze musimy przerobić tę durną szafkę pod okap a potem albo będę albo . Przyznam, że wolę tę drugą wersję. Dziś po pracy ciąg dalszy remontów. Edytowane 6 Lutego 2014 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Cholera, problem. Niestety, ja mam Ikeowskie wkłady organizacyjne do szuflady .... musiałam je obcinać. Tak jak piszesz - albo cała Ikea ... albo problem. Powodzenia życzę!! Ładny kolorek, ciekawa jestem jak będzie wyglądała ta kuchnia po zamontowaniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.02.2014 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 No mam nadzieję, że ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.02.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Czekamy na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Pewnie, że czekamy, bardzom ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.02.2014 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Oooo to sobie poczekacie Małż mój ma takie przyśpieszenie, że jeszcze dzisiaj w proszku jesteśmy Może po pracy, jak wrócę uda się całość do kupy poskładać. Pracę dodatkowo spowalniają przeróbki. We frontach na miarę firma nie robi dziur pod zawiasy. Nie pytajcie dlaczego nie mam pojęcia . Wszystko rozrysowane, zapisane czy lewe czy prawe, ale dziur ni ma i już. W szafce przerabianej pod wyciąg trzeba dla odmiany przesunąć dolne dziury na zawiasy wyżej. I zonk. W ciastoramie nie zrobią nawierceń, bo się boją, bo front z płyty 1,5 a nie 1,8. I znowu do tyłu z czasem, bo w kolejce człek czas zmarnował a robota nie zrobiona. Trzeba dzisiaj gdzie indziej pomocy szukać. Ściany krzywe, jak to we wieżowcu, więc wyregulowanie szafek, dla ludzi nieprzywykłych do takich manewrów na wysokościach też zajęło sporo czasu. No i jeszcze ta karuzela z ikei. Będziemy dzisiaj próbować ją wcisnąć i popodcinać ścianki szafki w newralgicznych miejscach. A tak w ogóle to mam dzisiaj taki humorek, że bez kija nie podchodź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 milego dnia zycze wszyskim i sobie, w koncu dzis piatek, juuuupiiiiihttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k005.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.02.2014 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 NO WZAJEMNIE TARCIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Kochana - ale jak już zrobicie, to dopieeero będziesz miała radochę! Miłego, owocnego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.02.2014 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Dzięki DEPSIUPóki co przytłacza mnie ich wielkość........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Potem własnie ta wielkość będzie głównym powodem do radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Spoko, w końcu będzie po Twojemu! Znam te uczucia: jak coś nie wychodzi to pół świata bym spaliła .... Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 a z dobrych wiesci znalazlam stolarza, ktory dokonczy mi te nieszczesne szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.02.2014 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Spoko, w końcu będzie po Twojemu! Znam te uczucia: jak coś nie wychodzi to pół świata bym spaliła .... Powodzenia!!! SIOSTRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.02.2014 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 a z dobrych wiesci znalazlam stolarza, ktory dokonczy mi te nieszczesne szafki Dobre wieści to jak waleriana na skołatane serce U mnie to najlepiej, a właściwie najszybciej to spisuje się brat. Już i tak dużo pomógł. Ale teraz sam zajęty wieszaniem szafek, tych co je ode mnie dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 zebys wiedziala, dziad wstretny krwi nam napsul, zlecenie 3 listopada. zeby przez 3 miesiace nie zrobic 3 szafek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.02.2014 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Ma facet szczęście, że żyje. Przy takim nastawieniu do pracy to z głodu powinien umrzeć. Nie mówiąc o ryzyku napotkania niezadowolonych klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.02.2014 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Miałam taką sytuację trzy lata temu. Zamówiłam u faceta szafkę pod kuchenkę do zabudowy. Zależało mi na kolorze. Czekałam miesiąc, aż się wkurzyłam i poszłam do castoramy i kupiłam gotową. Niestety białą. A teraz się cieszę, bo nie musiałam jej zmieniać pod te nowe dziś montowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 juz bez komentarza, najwazniejsze ze w koncu ktos mi to dokonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts