DPS 07.02.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Bo przeważnie w tego rodzaju sytuacjach jest tak, że się człowiek wścieka, trzęsie się ze złości, obiecuje sobie, że da popalić łobuzowi. Potem zazwyczaj i tak odpuszcza się - ze względu na siebie i swoje nerwy, których szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Miałam taką sytuację trzy lata temu. Zamówiłam u faceta szafkę pod kuchenkę do zabudowy. Zależało mi na kolorze. Czekałam miesiąc, aż się wkurzyłam i poszłam do castoramy i kupiłam gotową. Niestety białą. A teraz się cieszę, bo nie musiałam jej zmieniać pod te nowe dziś montowane Stare przysłowie pszczół mówi: "Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" i co, może nieprawda, Siostro:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Stare przysłowie pszczół mówi: "Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" ..ja też się tego trzymam .... ..pomaga ...psychice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 No widzisz, na coś pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.02.2014 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Kuchnia złożona. Zawieszona. Karuzela z Ikei po 8 podejściach, przycinaniach i podkręcaniach kręci się w szafce bez oporów. Pół Świata udało się przy tym z nerwów nie spalić Teraz upycham skorupy na nowo do szafek. Małż poprosił o instrukcję obsługi kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Skorupy możesz upchnąć później... foty dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ooo, to, to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Niezła walka była z tą karuzelą, skoro z garów skorupy zostały Zrób jakieś fotki poglądowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.02.2014 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Cholibka !!!! Coś mi zeżarło przewód do ściągania zdjęć z aparatu Przez te porządki w kuchni nie mogę się odnaleźć w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.02.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 może posprzątaj w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2014 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 może posprzątaj w łazience Czyżby Ahmed nabroił i w pontonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Eeee, to nie Ahmed, choć też też na A. To Alzheimer przyszedł do Izy z wizytą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.02.2014 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 może posprzątaj w łazience Wcale nie głupi pomysł, tylko że tam, choćbym pękła i tak przewodów nie znajdę. Ot nie ma miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.02.2014 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Eeee, to nie Ahmed, choć też też na A. To Alzheimer przyszedł do Izy z wizytą! Skąd się dowiedziałaś ? Pewnie Ahmed zdradził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Nie. Alzheimer się przyznał, bo potem przyszedł do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 A który kapcie chowa, bo ja ciągle zapominam .... o, chyba wiem: Alzheimer siedzi w rurach a Ahmed .... nie odwrotnie ... nie no dobrze ... nie ... cholera .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.02.2014 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Depsiuuuuu, jak ten Ali jest jeszcze u Ciebie to spytaj go gdzie mam szukać tego przewodu do ściągania zdjęć . Za cholerę go znaleźć nie możemy. Już się nawet młoda włączyła w poszukiwania i nic W pontonie Ahmed jeszcze szkód nie narobił, ale lepiej nie wywoływać wilka z lasu. Woda ze zlewozmywaka coraz wolniej spływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Izunia, wygląda na to, że już dotarł do Brazy...Braza, spytaj go!A szukaliście koło ładowarki telefonicznej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.02.2014 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Już mi tylko za kanapą zostało poszukać A potem studnia bez dna czyli pokój młodej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Karol wyniósł i zakopał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts