Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie, ja Wam się przyznam, że od dawna podejrzewam, że w naszym domu jest czarna dziura.:yes::eek:

No bo jak można wytłumaczyć zaginięcie tylu tak różnych rzeczy jak: sztućce (głównie łyżeczki do herbaty), talerzyki deserowe, widelce, skarpetki, koszulki, kubki, czasopisma, długopisy (ale tylko te piszące, wypisane zostawia), że nie wspomnę tu o narzędziach ze skrzynki (tak niezbędne podczas remontów :yes:).

Od czasu do czasu czarna dziura wypluwa z powrotem zabrane rzeczy. Zwykle brudne, wymiętoszone, nadtłuczone. Ale nie dość tego, ona wyrzuca je w zupełnie nieprzewidywalnych miejscach ich występowania a właściwie - NIEWYSTĘPOWANIA.

Ja sobie jeszcze poczekam chwil kilka, ale jak się wkurzę :mad: to w końcu sama sobie z tą dziurą porządki zrobię i z tej dziury jeszcze z nawiązką powyciągam :yes::D

Sprawdź jeszcze w lodówce !!!

Nieeee :no:

Tam na pewno nie ma. Nawet mój małż w natchnieniu porządków do lodówki jeszcze nie zaczął dziwnych rzeczy chować. Póki co trzyma się temperatur pokojowych.

W lodówce hodujemy................. różne ...................... "roślinki' :lol2: albo zwierzynki :rolleyes: ale elektrykę jeszcze :no:

Słuchajcie, ja Wam się przyznam, że od dawna podejrzewam, że w naszym domu jest czarna dziura.:yes::eek:

No bo jak można wytłumaczyć zaginięcie tylu tak różnych rzeczy jak: sztućce (głównie łyżeczki do herbaty), talerzyki deserowe, widelce, skarpetki, koszulki, kubki, czasopisma, długopisy (ale tylko te piszące, wypisane zostawia), że nie wspomnę tu o narzędziach ze skrzynki (tak niezbędne podczas remontów :yes:).

Od czasu do czasu czarna dziura wypluwa z powrotem zabrane rzeczy. Zwykle brudne, wymiętoszone, nadtłuczone. Ale nie dość tego, ona wyrzuca je w zupełnie nieprzewidywalnych miejscach ich występowania a właściwie - NIEWYSTĘPOWANIA.

Ja sobie jeszcze poczekam chwil kilka, ale jak się wkurzę :mad: to w końcu sama sobie z tą dziurą porządki zrobię i z tej dziury jeszcze z nawiązką powyciągam :yes::D

mam wrazenie ze u mnie tych czarnych dziur jest wiecej :lol2:

A po co Ci kabel:rolleyes:

samą kartę wyjmij i wepchnij do lapka... albo bluetootchem prześlij:yes:

a dziura niech se ma kabla;)

Baaa !!

Problem w tym, że mój aparat jest niekompatybilny z moim laptopem :no: Cztery miejsca na różne karty w lapciopiku ale ani jedna nie pasuje do karty z aparatu :( Zachciało się Sony to się ma :sick:. Jak ikea z brw :yes:

A blutufem nie umiem :cry:

Tiaaa...

Ostatnio musieliśmy do banku lecieć, nowy token brać, nowa aktywacja i w ogóle, bo przez trzy dni nie mogliśmy znaleźć dotychczasowego tokena.

Po tygodniu się znalazł.

W mojej kosmetyczce! :o

Jakim cudem i przy czyjej pomocy on tam wszedł, tego nie wie nikt. :sick:

U nas na koncie "prywatnym" sa hasła sms, a na koncie "firmowym" w tym samym banku obowiązują jeszcze tokeny.

Banku nie chcemy zmieniać, ten jest absolutnie dla nas najlepszy, więc trzeba jakoś ten token znosić, choć jest to upierdliwe. :rolleyes:

Jak dobry bank, to i grzeczny klient, a co by nie! :D

Nam jako rolnikom BGŻ oferuje absolutnie najlepszą obsługę na rynku, toteż trzymamy się ich pazurami.

Rozumieją specyfikę finansową rolnictwa. :yes:

Dziecię mi się pochorowało.:(

Wczoraj taka jakaś połamana chodziła, przytulała się bez powodu, nie kłóciła, nawet ten sam film z mamusią oglądała :eek:

Jak nic chore dziecko :yes:

Została w domciu, Karolek jej pilnuje węsząc po pokoju za resztkami jedzenia (może czarna dziura gdzieś oddała :yes:).

A mnie się tak chce spać, że głowa opada na biurko. Trzeba, jak nic, kawkę sobie strzelić. Ano oglądało się wczoraj do pierwszej film, zamiast na następny dzień przełożyć, to :no: musiałam zobaczyć. Naryczałam się z żalu i jeszcze niewyspana jestem. Same straty z tej telewizji.

Edytowane przez sipatka

Takich dziur, zazwyczaj również w czarnym kolorze to i u mnie by się parę znalazło ....

Moja Nordea operuje kartami kodów. Owszem, upierdliwe gdy się gdzies jedzie, bo trzeba o nich pamiętać, ale w domu są okey, nie muszę biegać po telefon! W kwestii banków też jestem dobry klien, ale mnie tak ostatnio Millenium wqrwiło że odezwała się we mnie dawno uśpiona najgorsza cecha zodiakalnych Baranów - upierdliwość, chociaż wiem, że nie zrobię nic!!!

Zdróweczka dla Młodej!!!!

Takich dziur, zazwyczaj również w czarnym kolorze to i u mnie by się parę znalazło ....

Moja Nordea operuje kartami kodów. Owszem, upierdliwe gdy się gdzies jedzie, bo trzeba o nich pamiętać, ale w domu są okey, nie muszę biegać po telefon! W kwestii banków też jestem dobry klien, ale mnie tak ostatnio Millenium wqrwiło że odezwała się we mnie dawno uśpiona najgorsza cecha zodiakalnych Baranów - upierdliwość, chociaż wiem, że nie zrobię nic!!!

Zdróweczka dla Młodej!!!!

To najciężej przy takiej upierdliwości zostać sam na sam ze sobą :lol2:

Zdrówka-pozdrówka młodej przekażę, teraz to pewnie śpi i o Bożym Świecie nie wie.

Tylko sprawdzaj, czy od dziecięcia nie załapałaś się na coś.

Mnie czasem tak choroba się zaczyna, że ciągle mi się chce spać.

Oj Depsiu wypluj te słowa :eek:

Ja nie mogie teraz chorować.

Ja wogóle nie mogie chorować :no:

Casu mało, kruca bomba :yes: