DPS 13.02.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Bardzo ładne fronty i uchwyty! I jeszcze półeczka wisząca bardzo ładna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.02.2014 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Półeczkę to ja duuużo wcześniej kupiłam, tylko czekałam z zawieszeniem, czy nie za ciasno się w kuchni zrobi z nowymi, dużymi meblami. A okazało się, że lepiej pasuje niż do tych starych mniejszych. Ale nadal ta kuchnia to nie jest jeszcze do końca to o czym marzę. Chyba powinnam zmienić płytki na jasne. No ale te zakładałam przecież niecałe 3 lata temu. Nie bardzo mi się chce teraz znowu rozpiernicz robić, te zrywać a nowe nakładać. No niesamowite, ale mi się nie chce. Powiecie, to po co takie ciemne położyłam? No bo mi wszyscy dookoła gadali, że się wszystko zleje razem i nie będzie ładnie, że trzeba kontrast, a do tego wszystkiego te jasne, co mi się podobały były w rozmiarze 10x10 a mnie się tak mordować nie chciało. No i poszyły te ciemne. Żal mi małża, który zgodzi się na zmianę płytek ale w środku to chyba płakać rzewnymi łzami będzie nad swoim biednym losem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.02.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 taki juz los mezów a co to za kafelki na scianie z poleczka, takie paskowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.02.2014 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 taki juz los mezów a co to za kafelki na scianie z poleczka, takie paskowane? A to jest po prostu tapeta zmywalna Nie mogę się od lat zdecydować na fototapetę więc, póki co położyłam tapetę. Potem okazało się, że ona jest bardzo pasująca wzorem do płytek między szafkami. A w ogóle to muszę te zdjęcia kuchni zrobić jeszcze raz. TO wcale nie jest moja kuchnia. Znaczy jest. Ale w zupełnie innych kolorach. Moja jest prawie biała a ta ze zdjęć to budyniowa wyszła. Doopa ze mnie a nie fotograf. Jeszcze dziś poćwiczę ustawienia jakieś balanse bielą mi podpowiadają koleżanki i jak wyjdzie to jutro będą nowe - zdjęcia - bliższe prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Budyń czy nie budyń, możesz być z siebie dumna! Na tak małej powierzchni zmieściłaś wszystko co potrzebne, gratuluję!! Tapeta w paseczki bardzo mi się podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.02.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Bardzo ładna kuchnia. Szafki górne wypisz wymaluj jak moje, ino u mnie w mieszkaniu w kolorze brązu, ale fronty bardzo podobne. Widzę, że masz sporo stojaczków na przyprawy. Podpowiem dla innych sposób jaki mam w tamtej kuchni - szafki pod spodem przedłużone w dół o małe półeczki, na których doskonale mieszczą się różne słoiczki - a blaty wolne mam Jak upchnęłaś ten narożny kręciołek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.02.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Budyń ..... gdzie, nie widzę, wogóle nic do wszamania w tej kuchni tylko pomyte warzechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.02.2014 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 gdzie, nie widzę, wogóle nic do wszamania w tej kuchni tylko pomyte warzechy Bo to była pokazówka. Gotowanie przyszło później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.02.2014 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Bardzo ładna kuchnia. Szafki górne wypisz wymaluj jak moje, ino u mnie w mieszkaniu w kolorze brązu, ale fronty bardzo podobne. Widzę, że masz sporo stojaczków na przyprawy. Podpowiem dla innych sposób jaki mam w tamtej kuchni - szafki pod spodem przedłużone w dół o małe półeczki, na których doskonale mieszczą się różne słoiczki - a blaty wolne mam Jak upchnęłaś ten narożny kręciołek? To nie są stojaczki Półeczki na przyprawy wiszą na relingach i tylko te młynki stoją Narożny kręciołek powinien był wejść bez problemów bo on do szafki 60 i szafka 60 jest. Tylko, że w Ikeowskich otwór szafki jest większy i żeby można było zamknąć drzwi musieliśmy karuzelę głębiej wcisnąć. No i się ocierała ale tylko relingiem a nie całą podstawą koła. Więc w ściance szafki małżuś wyciął "głębię" i już się spokojnie obraca. I jest to fajowskie rozwiązanie. BO co mi z tego że wcześniej na półkach po rogach miałam poupychane skorupy, jak się do nich dostać nie mogłam, bez wybebeszania całej zawartości. A tak to jeszcze czystkę zrobiłam, bo po co ja trzymam cuś czego nie używam? Ot dałam koleżankom. I były bardzo zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.02.2014 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Budyń czy nie budyń, możesz być z siebie dumna! Na tak małej powierzchni zmieściłaś wszystko co potrzebne, gratuluję!! Tapeta w paseczki bardzo mi się podoba!!! Dobrze, mi jak tak mówisz . W małym mieszkanku każdy kącik się liczy. Ale i tak zrobię nowe zdjęcia odzwierciedlające realne kolory. Tylko, że jak sobie poczytałam, to może się okazać że zajmie mi to ciut więcej czasu niż jeden dzień. Ot, ja wogóle nie umiem się posługiwać moim aparatem. Jak Neandertalczyk tylko na zielonym kwadraciku jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Kuchnia bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.02.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 A jesteś PEWNA białego blatu?Bo ja bym zostawiła te kafle i dała im blat pod kolor, ciemny. I byłoby fajnie. Myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 W sumie też pomyślałabym o brązowym blacie. Parę dobrze dobranych dodatków kolorystycznych i będzie bardzo fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dziewczyny mają rację z tym blatem. Ja mam popielaty, jasny, a że nienawidzę wręcz chronicznie brudnych blatów (taka skaza na psychice) to musiało mi w krew wejść przecieranie ich co i rusz szmatką. Jak na moje lenistwo to już wyczyn. Z białymi będzie jeszcze gorzej, spróbuj z ciemniejszym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Akurat z tym, to ciemne są gorsze, na nich bardziej widać. W sumie białe mogą być o tyle fajne u Izy, że to malutka przestrzeń jest, jakby ją ujednolicić kolorystycznie, to optycznie będzie wydawała się większa i bardziej przestrzenna. A zamiast płytkowania na nowo... Wiem, rozwiązanie prymitywne i niezbyt zgodne ze sztuką, ale... Pomalowałam te płytki na biało a potem na wierzch przykręciła im matowe szkło! Znaczy gładkie, szklane, ale nieoprzezroczyste, żeby tylko lekko kolor biały pod spodem prześwitywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Qrka wódka co się dzieje, że nie wszędzie mogę komentarzować??? Klawiatura mi znika!!!Na tel piszę bo się do wyrka zapakowałam i na małym wygodniej, ale raz mam raz znika, wrrr...mam nadzieję, że chociaż tego poeta dokończę, sorki za ew. byki Kuchnia wyszła superancko!!!Ciekawe czy znajdziemy czas na pomaganie... W płytkach kontrast powinien być... tylko niekoniecznie aż taki... ale jak już są to nie ma sensu zmieniać... chyba, że kiedyś Cię najdzie.Jak dasz biały blat to jeszcze bardziej podkreślisz ten kontrast, mi by pasił... tylko nie bij!... ciemny, DREWNIANY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Pomaganie miało być... i posta dokończyć chciałam... chyba ze rysik kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 No przestań, ładnie zeszlifowany kawałek patyczka, a nie kupować zaraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Myślisz??? Drzewno zadziała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Ni huhu... nie zadziała... ino gumowaty rysik się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts