EZS 19.02.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ja mam bazylię jakąś wieloletnią, bo łodyga jej zdrewniała. Wakacje spędza na tarasie a zimą jest szczypana z okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 fajne zabawki ... Jak Ty się czajnikiem bawisz to ja nie wiem ... i nie chcę wiedzieć PS ... .. a ten wibrator, czy jak on tam (ten obok czajnika)... to bardziej różowy czy fioletowy ? Mam straszliwy katar, nieopanowane wybuchy śmiechu nie są wskazane .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 (edytowane) Ale czy w Łodzi jest taki sklep? Idę szukać, wujcio google wie wszystko nie ma on tylko w 3-city Iza masz identyczne okleiny co moja kuchnia to sie nazywa modrzew jasny tyle, ze gorne szafki mam z lacobela a blacik juta z kronopolu. aaa i moje fronty proste bez wzorkow i tloczen na scianach pasek kafli w kolorze i wzorku jak fronty, pozostale sciany w takim fiolecie jak twoj czajnik Edytowane 20 Lutego 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ja poza drzwiami nie mam nic nowego u siebie w kuchni, ale te drzwi BARDZO mi się podobają. I fajną klamkę do nich kupiliśmy. Bardzo jestem zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.02.2014 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 nie ma on tylko w 3-city Iza masz identyczne okleiny co moja kuchnia to sie nazywa modrzew jasny tyle, ze gorne szafki mam z lacobela a blacik juta z kronopolu. aaa i moje fronty proste bez wzorkow i tloczen na scianach pasek kafli w kolorze i wzorku jak fronty, pozostale sciany w takim fiolecie jak twoj czajnik Patrz jak to nazwy potrafią być mylące. Poprzednią kuchnię też miałam modrzew jasny i wyglądała zupełnie, ale to zupełnie inaczej ot taka drewniana bardzo jasna a nie taka biała w jakby paseczki. Po prostu inna firma. Co się tyczy płytek to malo brakowalo a miałabym właśnie takie jak Twoje. Mamy podobne gusty, tylko w innym czasie realizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.02.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ja poza drzwiami nie mam nic nowego u siebie w kuchni, ale te drzwi BARDZO mi się podobają. I fajną klamkę do nich kupiliśmy. Bardzo jestem zadowolona! Bo Depsiu w życiu właśnie o to chodzi, żeby być zadowolonym z tego co nam się podoba a nie chodzić nabzdyczonym że inni mają więcej. Ja też cieszę się ze wszystkiego co mam. Zarówno wielkie rzeczy jak i najdrobniejsze cieszą mnie i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Iza puszcze ci fotke kuchni jak troche sie ogarne po malowaniu weekendowym, ogrod mnie juz wola musze powysadzac rosliny, bo za chwile altanka przyjedzie. i koniecznie modrzewie musze poprzycinac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.02.2014 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Przyślij Tarciu przyślij, póki jeszcze chwilkę czasu masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 w sobote cos poszperam, mezus maluje a ja sie bede nudzic z bialasami to lapka przeszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.02.2014 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 I stało się. Wreszcie dotarł zamówiony blat. W kuchni zrobiło się znacznie bielej. W związku z powyższym (i innym przyczynami wcale bezpośrednio nie związanymi z kuchnią) płytki na ścianach pozostaną te które są Zdjęcia wkleję zapewne dziś ale jak się wyśpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 No dobra, to się wysypiaj i potem pokazuj kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Pobudka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.02.2014 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Witam, witam. Wyspałam się podwójnie. Zastanawiam się tylko o której zachce mi się spać wieczorem . No dobra a teraz zdjęcia kuchni z nowym blatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.02.2014 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 http://i57.tinypic.com/4vitzq.jpg http://i62.tinypic.com/bi8qs6.jpg http://i58.tinypic.com/2gw86ky.jpg http://i61.tinypic.com/14sfqzp.jpg http://i57.tinypic.com/qrk76a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.02.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 masz rację, że te kafle teraz spokojnie mogą zostać.Ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.02.2014 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Dzięęęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.02.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 tez bym zostawila te kafle, mnie jakos nie rażą. jedynie blacik bym inaczej polaczyla, bezlistwowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Tak, przy tym blacie kafle straciły na intensywności! Świetnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mnie się podobuje... z jasnymi kaflami byloby mega mdło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 No i dylemat się wyjaśnił, ciemne kafle pasują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts