Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

fajne zabawki ... Jak Ty się czajnikiem bawisz to ja nie wiem ... i nie chcę wiedzieć ;)

PS ... .. a ten wibrator, czy jak on tam (ten obok czajnika)... to bardziej różowy czy fioletowy ?

;) :)

Mam straszliwy katar, nieopanowane wybuchy śmiechu nie są wskazane ....

Ale czy w Łodzi jest taki sklep? Idę szukać, wujcio google wie wszystko :D

nie ma on tylko w 3-city :D

Iza masz identyczne okleiny co moja kuchnia to sie nazywa modrzew jasny :D tyle, ze gorne szafki mam z lacobela a blacik juta z kronopolu. aaa i moje fronty proste bez wzorkow i tloczen

na scianach pasek kafli w kolorze i wzorku jak fronty, pozostale sciany w takim fiolecie jak twoj czajnik :D

Edytowane przez TAR

nie ma on tylko w 3-city :D

Iza masz identyczne okleiny co moja kuchnia to sie nazywa modrzew jasny :D tyle, ze gorne szafki mam z lacobela a blacik juta z kronopolu. aaa i moje fronty proste bez wzorkow i tloczen

na scianach pasek kafli w kolorze i wzorku jak fronty, pozostale sciany w takim fiolecie jak twoj czajnik :D

Patrz jak to nazwy potrafią być mylące. Poprzednią kuchnię też miałam modrzew jasny i wyglądała zupełnie, ale to zupełnie inaczej ot taka drewniana bardzo jasna a nie taka biała w jakby paseczki. Po prostu inna firma.

Co się tyczy płytek to malo brakowalo a miałabym właśnie takie jak Twoje.

Mamy podobne gusty, tylko w innym czasie realizowane :D

Ja poza drzwiami nie mam nic nowego u siebie w kuchni, ale te drzwi BARDZO mi się podobają.

I fajną klamkę do nich kupiliśmy.

Bardzo jestem zadowolona! :D

Bo Depsiu w życiu właśnie o to chodzi, żeby być zadowolonym z tego co nam się podoba a nie chodzić nabzdyczonym że inni mają więcej.

Ja też cieszę się ze wszystkiego co mam. Zarówno wielkie rzeczy jak i najdrobniejsze cieszą mnie i już.