sipatka 16.03.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Mniammmmmm.... NA ZDROWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Kochana, ale ze mnie gapa wstyd!!!! Ale już nadrabiam : http://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/920.jpg WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN !!! PS. Ale takiego prezentu imieninowego, to ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.03.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 NOOOOOO ZARĄBISTY PREZENT Cżęstuj się ciastem na razie wirtualnym ale może już niedługo upiekę taki w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 dzięki!!!! już to zrobiłam Jeżeli w takim tempie będzie u was szło, to napewno już niedługo to ciasto upieczesz!!!! Życzę ci tego!!!! Napisz mi priv, wszystko o tym szambie - pojemność, cenę ..itp Ach! jak wam się udało wykopać te dziursko!!!!! Czy tak jak Arctica - dynamitem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.03.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 dzięki!!!! już to zrobiłam Jeżeli w takim tempie będzie u was szło, to napewno już niedługo to ciasto upieczesz!!!! Życzę ci tego!!!! Napisz mi priv, wszystko o tym szambie - pojemność, cenę ..itp Ach! jak wam się udało wykopać te dziursko!!!!! Czy tak jak Arctica - dynamitem??? O nie moja droga. Sprawę wykopu szamba pozostawiłam panu hydraulikowi. On za to szambo dołączone do domu zakosił 3500. A szambo kosztowało go (jak mówił) jakie go MNIE 2500. więc ja się od wykopu - odcięłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 No to trochę sobie zażyczył ręcznie kopał? nasz wszystkie dziury kopie za pomocą koparki - zaprzyjaźnionej, więc niedrogiej - 250 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.03.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Kochana, ale ze mnie gapa wstyd!!!! Ale już nadrabiam : http://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/920.jpg WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN !!! PS. Ale takiego prezentu imieninowego, to ci zazdroszczę ja też życze wszystkiego naj naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Śliczne łocy Twój domek dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.03.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ma nawet piękne rzęsy w postaci rolet ale na razie są zwinięte w nadziei, że słonko przez szybki troszkę domek nagrzeje.... Nad drzwiami została szpara i mamy zamiar tam wstawić luksfery. Powstał nowy problem - jaki kolor Pięć szkiełek a problem jak Afryka wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Byłam w dzienniku, ale dziury nie widziałam ... najbardziej to lubię zwykłe szklane... tak ładnie światło załamują , ale tam i tak chyba nie będzie za dużo go docierało ... tym bardziej bym dała niebarwione Ps. Fajowa łódź podwodna , bezzałogowa jak rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.03.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Byłam w dzienniku, ale dziury nie widziałam ... najbardziej to lubię zwykłe szklane... tak ładnie światło załamują , ale tam i tak chyba nie będzie za dużo go docierało ... tym bardziej bym dała niebarwione Ps. Fajowa łódź podwodna , bezzałogowa jak rozumiem Niestety na zdjęciach dziury nie widać ale jest akurat na rozmiar 5 szkiełek. Swiatło tam mało docierać będzie bo pod daszkiem, więc może zamurować? A łódź bezzałogowa do pierwszego użycia ........... wiesz czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Jak nie będzie w ogóle światła dziennego tam to bym zamurowała ... a jak tylko troszkę to zdecydowanie zwykłe przeźroczyste, żeby jednak jak najwięcej tego światła wpuszczały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.03.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Raczej nie dojdzie bo daszek opada równo z całym dachem a ponieważ jest to na stronie południowo-zachodniej to słonko może resztką dnia po skosie by wpadało? No kurcze nie wiem Muszę to zaobserwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No widzisz jaki masz dobry powód do jazdy na działeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.03.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No widzisz jaki masz dobry powód do jazdy na działeczkę Ooooo powodów to ja mam zawsze sporo tylko ten małżonek to na zmiany pracuje i jak jest ładna sobota do roboty zdatna to on ma akurat zmianę A teraz jeszcze moja Madziulka jest ola Nie tak strasznie ale w domku zostać musi bo piska i smarka i łzawi i ma lekką gorączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No tak, to i Ty przy okazji uziemniona . Zdrówka córci życzę, to ta rówieśnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.03.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Tak to właśnie ta. mam ją tylko jedną jedyną. Mój największy skarb i największa miłość ( choć kłótliwa baba z niej okropnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Konrad też jedynak ... to kiedy następne robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.03.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Yyyyyyy........ mnie to się już chyba nie chce wolę domek stawiać i ogródek urządzać ale będzie co Bóg da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 To tak jak i ja... z tym, że pilnuję żeby jednak nie dał za wygodna się na starość zrobiłam, kocham spać... o ne neeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts