Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzięki!!!! już to zrobiłam :oops:

Jeżeli w takim tempie będzie u was szło, to napewno już niedługo to ciasto upieczesz!!!! Życzę ci tego!!!!

Napisz mi priv, wszystko o tym szambie - pojemność, cenę ..itp

Ach! jak wam się udało wykopać te dziursko!!!!! Czy tak jak Arctica - dynamitem???

dzięki!!!! już to zrobiłam :oops:

Jeżeli w takim tempie będzie u was szło, to napewno już niedługo to ciasto upieczesz!!!! Życzę ci tego!!!!

Napisz mi priv, wszystko o tym szambie - pojemność, cenę ..itp

Ach! jak wam się udało wykopać te dziursko!!!!! Czy tak jak Arctica - dynamitem???

O nie moja droga. Sprawę wykopu szamba pozostawiłam panu hydraulikowi. On za to szambo dołączone do domu zakosił 3500. A szambo kosztowało go (jak mówił) jakie go :roll: MNIE 2500. więc ja się od wykopu - odcięłam :D

Byłam w dzienniku, ale dziury nie widziałam :( ... najbardziej to lubię zwykłe szklane... tak ładnie światło załamują :roll: , ale tam i tak chyba nie będzie za dużo go docierało :roll: ... tym bardziej bym dała niebarwione :)

Ps. Fajowa łódź podwodna :D , bezzałogowa jak rozumiem :wink:

Niestety na zdjęciach dziury nie widać ale jest akurat na rozmiar 5 szkiełek. Swiatło tam mało docierać będzie bo pod daszkiem, więc może zamurować?

A łódź bezzałogowa do pierwszego użycia ........... wiesz czego :wink:

No widzisz jaki masz dobry powód do jazdy na działeczkę :D

Ooooo powodów to ja mam zawsze sporo tylko ten małżonek to na zmiany pracuje i jak jest ładna sobota do roboty zdatna to on ma akurat zmianę :-?

A teraz jeszcze moja Madziulka jest ola :cry: Nie tak strasznie ale w domku zostać musi bo piska i smarka i łzawi i ma lekką gorączkę