TAR 19.03.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Moje tylko powąchają powietrze i robią w tył zwrot. Czasem której się pomyli - wyskoczy na schodek i na następnym robi w tył zwrot i już jest w domu a siurki uszami? czy oczka zółte:lol2::lol2: Śnieg, to dla odmiany Karol uwielbia. Jego ulubiona zabawa jak sypię butem śnieg do góry a on podskakuje i go łapie. Zabawę przednią mamy oboje. Poza tym, moczenie łapek jest obrzydliwe, każdą kałużę Karolek ominie, na mokrej trawie kroczy okrakiem, żeby jak najmniej styku z mokrym było jedno i drugie potwierdzam, identyko ma starszy srulewicz, malenki dopiero uczy sie dziwaczenia i manier ksiazecych:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.03.2014 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Jednak te "hrabiowskie" nasze gnidy dworskie() wiele wspólnego ze sobą mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.03.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 a jak zje albo napije sie to sie wyciera? moj czochra sie wtedy albo w dywanie albo na sofie albo w kocyku:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.03.2014 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 (edytowane) Postanowiłam że muszę przerobić nasz ogród bo wygląda beznadziejnie.Poza trzema rabatami to reszta, jest, jak to nazywa mój mąż - radosną twórczością.Przede wszystkim dwie bylinowe to porażka.Pewnie wysadzenie kilku roślinek i wsadzenie na ich miejsce inszych, naprawiłoby całość, ale po pierwsze primo - dokąd przesadzić te wysadzonepo "drugie primo"- co dosadzić żeby było ładnie przez całe lato??? Może Wam coś do głowy przyjdzie? Spróbuję narysować obie rabaty. Widok z tarasu w kierunku północno-wschodnim.Na pierwszej rabacie rosną:1. lawenda 2. kocimiętka3. liliowce wysokie pomarańczowe4. floksy wiechowate fiolet, amarant (mieszanka tych odcieni)5. lilie różowe i inne coś się przemieszały chyba na wzajem6. kalina ta co ma takie śliczne białe kule7. vaigela8. kalina carcefalum (pachnąca zabójczo)9. budleje a.fioletowa b. amarantowa c. black night10. trytoma fioletowa11.koreanka Rabata druga:serduszka - liliowce różne kolory**** - różowe róże wielkokwiatowe 5 szt.P - poziomkisb - sosna bośniackak - krwawnik różowyLb - lawenda białao - ostróżki niebieskie i morelowe Koło garażu rosną pęcherznice diablo i diablodoroPod siatką berberysy bordowe przy kompostowniku takie coś jak drzewa oliwkowe (od Yetiego dostałam chłopca i dziewczynkę)pod siatką na wprost tarasu trawy biało-zielone (ponoć zaborcze) i piwonie. W ostatni weekend zakupiłam jeżówki będzie z tymi co mam już 5 szt i begonie a chyba ze6 różnych ? Edytowane 19 Marca 2014 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.03.2014 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ciekawe czy coś da się przeczytać ??? http://i59.tinypic.com/1z18ns0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.03.2014 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Przód domu i bok prawy jest ok. Póki co męczy mnie widok z tarasu. Tarciu,wyciera się po myciu łap i po piciu. Pewnie dlatego, że czasem mimo specjalnej miski te uszy mu się zamoczą. Tylko dziwnie bo wyciera się po płytkach i panelach a nie po dywanie. NO jeszcze po naszych łydkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Planować rabat w ogóle nie potrafię, więc nie biorę się za pomoc, to już chyba raczej inne dziewczyny. Ja mogę co najwyżej popsuć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.03.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ejjj... ja to prędzej przyjadę generalnie NIE LUBIĘ BYLIN I BYLINOWYCH RABAT!!! bo znikają na zimę... serduszkę w cień wsadzić musisz, tam przy hostach wsadż dała bym też tło jakieś, może być ciemniejsze... a masz chyba za dużo pęcherznic??? ale ja się nie znam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.03.2014 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ejj jaką serduszkę ? Serduszkami oznaczyłam liliowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.03.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Tośmy się dogadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Gruby kałuże omija łapami, bo paszczą to chętnie z nich korzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.03.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ten to i jezioro okrakiem ominie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.03.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Gruby kałuże omija łapami, bo paszczą to chętnie z nich korzysta Ten to i jezioro okrakiem ominie. Kiedyś miałam psa Filutka, ten też nie lubił kałuż, więc przed każdą brał ogromny rozbieg i zwykle lądował w środku tej kałuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ten to i jezioro okrakiem ominie. Śniardwów nie do rady... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2014 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Karo szerokim łukiem omija wszystko, co mokre, jezioro też. Kąpiele nie dla niego, nieee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.03.2014 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 I pomyśleć, że mój Karolek to w końcu spaniel jest i kąpiele powinny być jego ulubionymi a tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.03.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 moj kapiele lubi ale tylko w wannie i cieplej wodzie a jeszcze bardziej suszenie z czesaniem, wtedy moze sie rozlozyc i walnac kime w cieplym, milym otoczeniu :D:D ostatnio u Arniki biedny wskoczyl do jeziora z pomostu i malo sie nie utopil, ma zapadajaca tchwice i od razu na dno poszedl, potem taki stres zalapal ze trzesiawka w kocyku u pani na kolanach. to nie jest pies dowodny a Arnikowa psina jak motorowka popierniczala po jeziorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.03.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 W dzień skowronki nas śpiewem raczyły, nocą księżyca ćwiartka świeciła w wieńcu gwiazd, rozciągając delikatne welony z mgły, by rano niebiańskie widowisko szadzi nam pokazać, z podkładem muzycznym od przelatującego klucza dzikich gęsi. Życie jest piękne ! Nie poznaję Pani psze pani:) Czeeeeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.03.2014 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Cześć Yuczka ! Koope laaaat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.03.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 moj kapiele lubi ale tylko w wannie i cieplej wodzie a jeszcze bardziej suszenie z czesaniem, wtedy moze sie rozlozyc i walnac kime w cieplym, milym otoczeniu :D:D ostatnio u Arniki biedny wskoczyl do jeziora z pomostu i malo sie nie utopil, ma zapadajaca tchwice i od razu na dno poszedl, potem taki stres zalapal ze trzesiawka w kocyku u pani na kolanach. to nie jest pies dowodny a Arnikowa psina jak motorowka popierniczala po jeziorku No to oboje przeżyliście stres nie mały. Ale że go tak poniosło z pomostu chopsaka do stawu, dzielny maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts