Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cze Sipatka

przyleciałam te kominy pooglądać i co??? :roll: i nico :wink:

Ale poczekam, bo widzę, że zdjęcia często ciutkę później wstawiasz :wink:

Co do cyprysów to ja też się skusiłam jesienią w praktikerze, chyba niecałe 8 złociszy kosztowały :wink: I na 6 szt, jednemu klimat nie odpowiadał :-? brązowy się zrobił, a w samym środeczku był :roll:

edit: a czy przypadkiem od twojej brzozy przecudnej urody nie rozsiały się siewki jakoweś, bo po taaaakiej mamusi.... jakby były, to uśmiecham się po jakąś sztukę :lol: :D :p

Cze Sipatka

przyleciałam te kominy pooglądać i co??? :roll: i nico :wink:

Ale poczekam, bo widzę, że zdjęcia często ciutkę później wstawiasz :wink:

Co do cyprysów to ja też się skusiłam jesienią w praktikerze, chyba niecałe 8 złociszy kosztowały :wink: I na 6 szt, jednemu klimat nie odpowiadał :-? brązowy się zrobił, a w samym środeczku był :roll:

edit: a czy przypadkiem od twojej brzozy przecudnej urody nie rozsiały się siewki jakoweś, bo po taaaakiej mamusi.... jakby były, to uśmiecham się po jakąś sztukę :lol: :D :p

Rozszyfrowałaś mnie. Wklejanie zdjęć w tym fotosiku jest wkurzające, a jeszcze piszą mi że mogę tylko kilka wkleić bo limit wyczerpałam :evil:

Ale zdjęcia będą, spoko bo komin na razie ma folię ochronną przed deszczem coby nie miał zacieków :D

Cyprysy mają przetrwać bo jak nieeeee................ to w dziup.

Brzoza .......hm to dziwne ale ona nie dała żadnych młodych koło siebie :roll: :roll: .............. zastanawiające :roll: :roll: :roll:

Muszę się bacznie przyjrzeć, ale przecież bym zauważyła jakby były :roll: :roll:

Jak będą masz je jak w banku kredyt do spałcania :wink:

Wiesz co ze zdjęciami ja gdzieś przeczytałam, że ten program jest ok:

http://pl.tinypic.com i jak dla mnie naprawdę świetny :lol: :lol: :lol: fakt, że nie korzystałam z żadnego innego :oops:

A co do brzozy to dziwne, nie? Ja cały ubiegły rok szukałam takiej ze zwisającymi gałązkami i widziałam same duże egzemplarze, wokół których też nie było małych :roll: Najpierw pomyślałam, że one tak wyginają się dopiero jak są stare :wink: ale może to taka odmiana, która nie rozsiewa się jak inne :roll: trzebaby porady jakiegoś fachowca zasięgnąć :wink: albo kupić gdzieś w szkółce a nie na lewiznę :oops:

Cześć Iza!

Ja ze zdjęciami to z http://www.imageshack.us/ kombinuję - bezpłatnie i bez logowania :p

Mi się też taka brzózka, jak Twoja marzy... I tak nawet sobie myślę, że jak już sąsiad rzepak skosi, a gmina w końcu się określi na temat naszej działki, to będziemy u nas drzewka jakieś sadzić! :p

Pozdrawiam

Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosenngo nastroju oraz serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół życzy Monika z Rodziną :D

http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d86014f9ef6a3db801a92356d56c5.jpg

Dzięki za odwiedziny Dorko. Domek budujemy spory kawałek od Łodzi jakieś 35 kilosków między Kwiatkowicami a Szadkiem. Troszkę z dala aby było bardziej wakacyjnie i inaczej niż teraz mamy. Jest zupełnie inaczej niż gdyby domek był jakieś 20 km od miejsca stałego zamieszkania. A tam jest zupełnie inny świat, taka niesamowita cisza, i taki spokój i brak pośpiechu. My jedyni stale się spieszymy. Ale to do czasu, jak wybudujemy przyjmiemy pozycję bardziej horyzontalną pod naszą brzózką. i będziemy podgladać pitaszki i gwiazdki nocommmm

Dzieki bardzo, nam tez sie nasz domek podoba. Wasz domek rowniez fajniusi, tylko czemu jednak blachodachowke wybraliscie?? Gdzie sie budujecie??? Pozdrawiamy

Wybraliśmy blachodachówkę bo była tańsza niż dachówka i robocizna jednocześnie tyż tańsza. A że kaski nie za dużo to się samo przez się wyklarowało na opcję - bierzem tańsze a tyż dobre ino inne rozwiązanie.