Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

:welcome:

A teraz mam pytanie? co znaczą zielone kropeczki przy niektórych avatarach? niektóre tego nie mają dlaczego?

Oznaczaja ze dana osoba jest na forum, jest aktywna, jest dostepna-online :)

No proszę, jakich to rzeczy ciekawych się człowiek dowiaduje...

Drepczę dzisiaj po znajomych i subskrypcje sobie zaznaczam...ehhh:bye:

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sipatka czy ja się ujawniłam już jako podglądacz...? ;) Domek wizualnie odpowiadający mojemu... Pozdrawiam i zazdraszczam ;) ... bo na razie brnę ku pozwoleństwu na budowę: z trudem i mozołem :( ale może cóś z tego będzie...

Chiba jesteś pierwszy raz więc :welcome: .

Mam nadzieję, że szybko uporacie się z papierologią i polecicie dalej jak burza. U mnie jakoś to czekanie szło szybko. A po prawdzie to jak sobie poczytałam ile trzeba załatwiać i ile to trwa to się przygotowałam psychicznie. I wtedy jeśli cokolwiek szło szybciej to szalałam z radości. Oczywiście nic nie było mnie w stanie powstrzymywać w zadawaniu pewnych pytań typu - A kiedy mogę się spodziewać decyzji? A nie da się nic szybciej ?

No i pewnego razu na to pytanie rzucone z malenieńką nadzieją do pana architekta, który zatwierdzał w gminie mapy i pisał decyzje o pozwoleniu na zabudowę (trwało to kilka tygodni bo bywał tam 1 raz w tygodniu) A pani to by chiała tak od ręki co? - Jasne! - NO to proszę poczekać jakieś dwie godzinki to potrwa. :lol: I zrobił tego samego dnia.

Takie cuda się zdarzają i Tobie też się zdarzą.

Sipatko, ale szalejecie na budowie! Czemu najpierw zdecydowaliście się na wylewki zamiast tynki? W sumie dobre wyjście z uwagi na to, że masz już przykryte instalacje i podczas tynków robotnicy nie będą musieli zwracać uwagi na rury pod nogami - też o tym myśleliśmy, ale namówiono nas najpierw na tynki. Jak ja bym już chciała mieć wylewki ...

Sipatko, ale szalejecie na budowie! Czemu najpierw zdecydowaliście się na wylewki zamiast tynki? W sumie dobre wyjście z uwagi na to, że masz już przykryte instalacje i podczas tynków robotnicy nie będą musieli zwracać uwagi na rury pod nogami - też o tym myśleliśmy, ale namówiono nas najpierw na tynki. Jak ja bym już chciała mieć wylewki ...

Ale my nie mamy jeszcze tych ostatnich wylewek. To dopiero chudziak jest:D

Witaj Izuś... mam chwilkę i forum nareszcie działa więc wpadłam.

Fajnie się u Was dzieje... my mieliśmy chudziak ulewać przed stropem, teraz, ale z piachem by nie wjechali... a jak wyschło to już zaczęliśmy strop i po ptokach.

Teraz musimy czekać:(

A jak nie wyschnie w przyszłym tygodniu to chiba będę zła :mad:

Córa słyszałam... tfu czytałam zadowolona z egzaminu, sprawdzianu właściwie.... kiedy będą wyniki?????? bo nie idzie się dogadać z tym moim chłopem;)

Idę dalej bo ledwie widzę... okularów zapomniałam od babci ( i brata) i na kontaktach kiepsko mi się widzi na monitorku:(

Pozdrawiam :bye: