yuka 07.04.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A teraz mam pytanie? co znaczą zielone kropeczki przy niektórych avatarach? niektóre tego nie mają dlaczego? Oznaczaja ze dana osoba jest na forum, jest aktywna, jest dostepna-online No proszę, jakich to rzeczy ciekawych się człowiek dowiaduje... Drepczę dzisiaj po znajomych i subskrypcje sobie zaznaczam...ehhh:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.04.2010 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 sipatka czy ja się ujawniłam już jako podglądacz...? Domek wizualnie odpowiadający mojemu... Pozdrawiam i zazdraszczam ... bo na razie brnę ku pozwoleństwu na budowę: z trudem i mozołem ale może cóś z tego będzie... Chiba jesteś pierwszy raz więc . Mam nadzieję, że szybko uporacie się z papierologią i polecicie dalej jak burza. U mnie jakoś to czekanie szło szybko. A po prawdzie to jak sobie poczytałam ile trzeba załatwiać i ile to trwa to się przygotowałam psychicznie. I wtedy jeśli cokolwiek szło szybciej to szalałam z radości. Oczywiście nic nie było mnie w stanie powstrzymywać w zadawaniu pewnych pytań typu - A kiedy mogę się spodziewać decyzji? A nie da się nic szybciej ? No i pewnego razu na to pytanie rzucone z malenieńką nadzieją do pana architekta, który zatwierdzał w gminie mapy i pisał decyzje o pozwoleniu na zabudowę (trwało to kilka tygodni bo bywał tam 1 raz w tygodniu) A pani to by chiała tak od ręki co? - Jasne! - NO to proszę poczekać jakieś dwie godzinki to potrwa. I zrobił tego samego dnia. Takie cuda się zdarzają i Tobie też się zdarzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.04.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Dzięki za optymizmu kapkę... WZ właśnie tak załatwiałam ( łaziłam 2 x w tygodniu ) Czasem idzie dobrze, czasem kiepsko ale skoro załatwiłam już tonę papierów to drugą też muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.04.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 I tylko takie nastawienie doprowadzi cię do celu w zdrowiu i bez szwanku . Trudno mi pisać bo właśnie mój kochany kocio władował mi się na ramiona i mnie sobie udeptuje próbując też wejść na ma głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.04.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 niewyobrażalna tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.04.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Sipatko, ale szalejecie na budowie! Czemu najpierw zdecydowaliście się na wylewki zamiast tynki? W sumie dobre wyjście z uwagi na to, że masz już przykryte instalacje i podczas tynków robotnicy nie będą musieli zwracać uwagi na rury pod nogami - też o tym myśleliśmy, ale namówiono nas najpierw na tynki. Jak ja bym już chciała mieć wylewki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.04.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 niewyobrażalna tragedia masz na myśli wczorajszą tragedię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.04.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Tak Moniu nadal dociera do mnie to co się stało, taka tragedia. Teraz już cały świat będzie wiedział o Katyniu - tragiczna śmierć przypieczętowała pamięć o tamtych tragicznych chwilach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.04.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Sipatko, ale szalejecie na budowie! Czemu najpierw zdecydowaliście się na wylewki zamiast tynki? W sumie dobre wyjście z uwagi na to, że masz już przykryte instalacje i podczas tynków robotnicy nie będą musieli zwracać uwagi na rury pod nogami - też o tym myśleliśmy, ale namówiono nas najpierw na tynki. Jak ja bym już chciała mieć wylewki ... Ale my nie mamy jeszcze tych ostatnich wylewek. To dopiero chudziak jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.04.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 aaa, myślałam, że to już te końcowe wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Anpol-Trans 11.04.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witaj sipatko. Mam zamiar budowac podobny dom do twojego napisz ile wydałaś kasy na budowę do tej pory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witaj Izuś... mam chwilkę i forum nareszcie działa więc wpadłam. Fajnie się u Was dzieje... my mieliśmy chudziak ulewać przed stropem, teraz, ale z piachem by nie wjechali... a jak wyschło to już zaczęliśmy strop i po ptokach. Teraz musimy czekać A jak nie wyschnie w przyszłym tygodniu to chiba będę zła Córa słyszałam... tfu czytałam zadowolona z egzaminu, sprawdzianu właściwie.... kiedy będą wyniki?????? bo nie idzie się dogadać z tym moim chłopem;) Idę dalej bo ledwie widzę... okularów zapomniałam od babci ( i brata) i na kontaktach kiepsko mi się widzi na monitorku:( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.04.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 .... kiedy będą wyniki?????? powinny być końcem maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 powinny być końcem maja No tak... kto może wiedzieć jak nie TY!!! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.04.2010 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Arctinko witaj! Moje dziecię się niestety w tym temacie nie bardzo orientuje podobnie jak twój synuś - oni trudni w rozmowach są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja to w ogóle odnoszę wrażenie, że na tą całą szkołę to on s.... , noooo, nie przejmuje się Dopóki wyniki są to nie wnikam;), a w szkole zawsze "dobrze"... tylko tyle się dowiaduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.04.2010 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 a u mojej córci to stale jakiś lekcji nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 U Konrada to lekcje są... tylko nauczycieli nie ma ...same schorowane jednostki uczą te nasze dzieci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.04.2010 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 A jak się dodaje zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.04.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ou to w ogóle strasznie schorowana nacja narodu u Madziulki jest podobnie - codziennie inna pani chora, ja nie wiem kto ich uczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts