Arctica 11.04.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 A jak się dodaje zdjęcia? Nawet przy szybkiej odpowiedzi jest taka ikonka z drzewkiem "dodaj grafikę", i tam... albo ze strony netowej, albo co wydaje mi się duuuużym plusem w stosunku do starego forum, bezpośrednio z dysku. Później na zdjęciu, w górnym, lewym rogu pojawia się ołówek i jak go klikniesz to można sobie powiększać, bo na początku miałam miniaturki tylko. Tylko jeszcze do formatu nie doszłam, jakieś kwadratowe te zdjęcia mi wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.04.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 A ja wklejam zdjęcia po staremu...... Witam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ale już nie trzeba fotosików sryków i innych onetów... można od razu z dysku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.04.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Dooopa !!! Foto Onet sie zbiesił i nie mogę wkleić zdjęć do swojego dziennika. Arctica pomóż !!! Ja mam zdjęcia na pulpicie w osobnym folderze, co mam zrobić, bo ja nie kumata jestem ??????:no::no: próbowałam ale adres jakiś zły mi wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 W szybkiej odpowiedzi masz ikonkę w drzewkiem, "wstaw grafikę", u góry zaraz pod napisem szybka odpowiedź, trzecia od końca... klikasz ją Pokazuje Ci się takie cuś bez Klikasz na "From Computer", później na "Select files" , wybierasz na swoim kompie co chcesz wstawić (można kilka), u dołu pojawi Ci się kilka opcji, wybierasz "Upload File(s)" i się wgrywają i pojawiają w odpowiedzi. U mnie wychodzą małe, ale w lewym górnym rogu jak najedziesz kursorem na zdjęcie to pojawia się ołówek, klikasz na niego i możesz wybrać rozmiar jaki chcesz. Niestety zdjęcia formatują się do kwadratowych i nie wiem czy można to jakoś ustawić, bo moja chałupa duuuużo traci na urodzie jak się ją ścieśni:(. Mam nadzieję, że pomogłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Trochę nie widać co się pojawia, ale jak klikniesz to wyskakuje większe. Nie mogę powiększyć bardziej bo rozwala stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.04.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Już wiem dlaczego mam problemy !!!! Mnie nie otwiera sie takie cóś jak u ciebie - mam wyłączony HTML i nie wiem jak to uaktywnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.04.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Znalazłam to ustrojstwo i...........dopa. Wszystko pięknie żarło aż do momentu jak sie wgrały i chciałam je otworzyć. WSZYSTKO GDZIEŚ ZGINĘŁO !!! Straciłam cierpliwość, poczekam na foto onet !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.04.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 To dla Ciebie Arctinko - "mój" sąsiedzki bociek - uważaj ;)A\ Ale mnie się niestety nie pojawia żaden ołówek coby się zdjęcia powiększyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.04.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Cze sipatka Tynki super, a nowy nabytek.... gratuluję Czyżby już sezon grillowy otwarty?? Bo za truskawkami grill złożony widać... A tak a'propos truskawek, wiesz, że ja dzisiaj będąc na działce widziałam, że zaczynają kwitnąć:jawdrop:Kilka krzaczków z pączkami a jeden kwiatuszek już całkowicie rozwinięty:eek: Ciekawe, czy będzie z tego jakiś owoc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.04.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam witam...Sezon grilowy otwarty - sobotka była taka ciepła że ech a niedziela jeszcze cieplejsza trzeba było się pożywić bo cały dzień na powietrzu to by się człowiek zagłodził.Moim truskawkom to raczej daleko do kwitnienia pewnie dopiero w przyszłym roku dadzą owocki, ale ja już się cieszę , bo to o cały rok bliżej niż gdybym ich nie posadziła wcale;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.04.2010 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Czeeeść ! Gratuluje tynków ... moje do bani ... aż mi się nie chce w dzienniku opisać ... wolę o czymś przyjemniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.04.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 To mi przykro że twoi fachowcy się nie spisali Agusiu.U mnie też zmiany nastąpiły, bo nasza główna kielnia okazał się niesolidny i do tej pory nie zdjął folii z komina i nie dokończył przewiązek. Na dodatek w sobotę miał robić wylewki w wytynkowanych sypialniach ale jakoś mu się nie chciało. Miał zrobić w nowym terminie w poniedziałek ale też się nie pokazał. No to mu podziękowałam wysyłając SMSa bo telefonów nie odbierał. Nawet nie oddzwonił. Dobrze że nowe chłopaki prą z robotą że aż miło patrzeć.... Przy takim tempie to w sobotę będę miała i tynki w całym domu i wylewki gotowe. To się wezmą za taras i.................... reszta przechodzi już w nasze rączki mężulka, moje tatki i braciszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.04.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Gratuluję postępów budowlanych , a jeszcze bardziej ogrodowych... bo własnoręczne:) Też się przymierzam do warzywniaka, ale dopóki sarny grasują to nie wiem, czy ma to jakiś sens. Sarny to postaram się wypłoszyć przed rozciąganiem siatki... ale powiedz mi co mam zrobić z Tadzikiem.... zającem znaczy się???? Mogę nie zauważyć, a później przecie nie odstrzelę... echhhh... zachciało mi się hektarów:rolleyes: Dziękuję za bocianki... czy one przypadkiem nie były z podtekstem jakim??? Pozdrawiam serdecznie i buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 21.04.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witaj Izo!!!! Ladne te wasze tynki gratuluję postępów budowlanych a i warzywniaczek prezentuje się fajnie:) Będę dalej zaglądać i śledzić wasze poczynania z budową Pozdrowionka...Pa!!!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 .....i ja gratuluje postepów !!! Trzymam kciuki dalej !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.04.2010 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Dziękuję wszystkim Arctica -był podtekst ale taki subtelny Co do zająca zasiatkowanego przez przypadek to hmmmm - pogonić kota zającowi żeby przeskoczył siatkę? chyba mu się nie uda - to nie kangur.. pozostaje więc liczyć na to że się akurat nie znajdzie w złym momencie w nieodpowiednim miejscu. dorka Kala - dzięki - dzisiaj jadę przymierzać kominek to zrobię zdjęcia dalszych (mam nadzieję) postępów. Co prawda kiepsko się czuję bo znowu mnie boli strrrrasznie gardło i dzisiaj doszedł jeszcze koszmarny katar i nie mam siły wieczorkiem siedzieć na forum i gadać tylko padam jak neptek do łóżka spać ale może się uda zdjątka wstawić ................ Zobaczy się Pozdrawiam wszystkich zaglądających i zdrówka życzę i pogody bo zimno jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 27.04.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Przepraszam Słonko - nabazgrałam Ci w dzienniku : Cześć Izuś! No to klops z tymi słupami! Proponuję reklamację do tartaku zgłosić! Powinni uwzględnić! W razie odmowy jest jeszcze rzecznik konsumentów Ale już naprawiłam swój błąd! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.04.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 sipatko kochana...........dziekuje Ci za trzymanie kciukasów!!!!!!!! za córke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.04.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/mad.gifsipatka a tak Wam super szło... Trzymaj się i bądź dobrej myśli. MUSI BYĆ DOBRZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts