sipatka 28.04.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Dziękuję wam wszystkim. W najbliższym wolnym dniu pracującym (fajnie to brzmi wolny pracujący hihihi) zabiorę faktury, zdjęcia i pojadę walczyć o swoje. Złej passy ciąg dalszy.... Wracając z budowy, o mały włos a zamieniłabym pięknego koguta w rosół. Totalny idiota postanowil przejść przez drogę akurat w momencie kiedy obok niego przejeżdżałam. Dobrze że hamulce zrobione na przegląd. Przeżył. Ale za to rura od tłumika się oberwała, znaczy jak się potem okazało, to tylko jedna z gum mocujących pękła ale stracha miałam wracając niezłego. A w poniedziałek wieczorem cosik nie tak zrobiłam z moim lapciopikiem i nie mam obrazu ino dźwięk. Próbowaliśmy wczoraj coś zdziałać ale nic nie wyszło. Dzisiaj idzie do lekarza. Najlepsze jest to że tam żaden układ nie zepsuł się tylko pogrzebano po ciemku i już teraz nie wiadomo czy nie trzebabędzie nowego systemu wgrywać a ja żadnego zdjęcia z budowy domu nie mam zgranego. jak to stracę to :cry::cry:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 29.04.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witaj Izo!Gratuluję posiadania prądu!A galopujecie niesamowicie, tak jak my..I napisz, jak tam sprawa popękanych belek.Pozdrawiam Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.04.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) Reklamację belek zostawiłam sobie na po długim weekendzie. Fajny styl mi wyszedł . Odzyskałam laptopa ze wszystkim najważniejszym w nim (tu patrz zdjęcia ). W najbliższej wolnej chwili przegrywam na płytę i to na minimum dwie (na wszelki wypadek). Od dzisiejszego popołudnia zabieramy się za sufito-podłogę. Będziemy ocieplać, podwieszać i kłaść. ocieplać po środku, podwieszać od dołu sufity i kłaść płyty OSB na poddaszu jako podłogi. Ufffff. Roboty full a tu jeszcze chciałabym wyrwać mężulka coby mi skopał ogródeczek na zieleninkę. Tak teraz wpadłam na myśł - na czas budowy jeden mąż to za mało ....... co wy na to dziewczyny? Edytowane 30 Kwietnia 2010 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.05.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Izuś, przepraszam, ale wpisałam się u Ciebie w dzienniku Napisz, proszę, do Ponurego, to usunie Ci cudze posty z dziennika. Ale mi głupio... Nawet nie wiem, jak się to stało. Chyba zasugerowałam się tym, że ktoś powyżej też się wpisał i to dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.05.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Izuś, przepraszam, ale wpisałam się u Ciebie w dzienniku Napisz, proszę, do Ponurego, to usunie Ci cudze posty z dziennika. Ale mi głupio... Nawet nie wiem, jak się to stało. Chyba zasugerowałam się tym, że ktoś powyżej też się wpisał i to dlatego Ale nic się nie przejmuj. To dla mnie nie stanowi żadnego problemu. Niech sobie będzie Twoj wpis w moim dzienniku. Ładnie mu tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 04.05.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witaj...fajny domek:) Zazdroszczę już postępów na budowie i w samym dzienniku:) Widzę że bawisz sie w wizualizacje...zdradzisz w jakim programie? Pozdrofki i powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.05.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 A kupiłam sobie taki dom wnętrze i ogród ale wg mnie cena stanowczo wygórowana a możliwości ograniczone. Nie polecam, nawet kominka nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.05.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ale o co chodzi??? Jakie wizualizacje??? Co przegapiłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.05.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ale o co chodzi??? Jakie wizualizacje??? Co przegapiłam??? Nic kochanie nie przegapiłaś, po prostu mp_krk czytał(a) mój dziennik. Ja tam w którymś momencie bawiłam się z nudów w wizualizacje, ale zdjęć nie wstawiałam, bo mi średnio to szło. Teraz robię w naturze, wygląda to zupełnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.05.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 :oops:ja też czytałam:oops: ale na swoje usprawiedliwienie dodam, że dawno to było, a teraz przerzuciłam dziennik w poszukiwaniu wizualizacji i nie znalazłam, co poniekąd jest wytłumaczalne, bo skoro ich nie zamieściłaś:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.05.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Przywitać się przyszłam. Domek pochwalić. Lekkości pisania pogratulować. Zachwycić się kotem i pochwalić, że mam takiegoż samego ino innej płci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.05.2010 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Widziałem, że udało ci się wydębić namiary od Zjeżonej;) I co? Przyjeżdżasz? (a np. jakieś GG to ty masz?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.05.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 (edytowane) Witam atija i dziękuję za pochwały, miło się czyta takie rzeczy.Yeti no niestety innym razem. Nr gg 10377134 Strasznie nam zalezało podgonić z robotą żeby na początek czerwca można było pomieszkać weekndowo. Po tym terminie będziemy robić naloty na wszystkich zaprzyjaźnionych forumowiczów. Edytowane 9 Maja 2010 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.05.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 :oops:ja też czytałam:oops: ale na swoje usprawiedliwienie dodam, że dawno to było, a teraz przerzuciłam dziennik w poszukiwaniu wizualizacji i nie znalazłam, co poniekąd jest wytłumaczalne, bo skoro ich nie zamieściłaś:lol2: Tak tak, się bawiłam ale nic nie wstawiłam bo nie byłam zadowolona z wyników to po co ludziskom głowę zawracać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.05.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Heloł ! Yeti cie poszukiwał . stwierdził, że mu deszcz zesłałam i przez to nawet ty się nie odezwałaś ... co by futra nie zmoczyć ... widziałaś belzebuba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.05.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Jak to z chłopami bywa - zawsze muszą znaleźć winnego. Nie ty to ja albo jeszcze kto inny. Ale spoko się jeszcze zobaczymy. My przy Bożym Ciele chcielibyśmy się tam kilka dni przenocować i wykończyć domek na wakacje więc czeka nas prawdziwa gonitwa. Za to potem leżenie bykiem............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.05.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Też mam gonitwę ...do tego w niedziele przeważnie ... nie ma zmiłuj ... jak chłop delegacjowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.05.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 sipatka, masz jakieś rzuty wnętrza twojego domku? Widzę, że tak jak pchełka nie grzeszy rozmiarem. Jestem ciekawa jak wszystko rozplanowałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.05.2010 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Wasza Pchełka przy moim domku to wielgaśny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.05.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 rozbawiłaś mnie Przyjedziesz, to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts