AgaJeżyk 14.05.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Wy obie przyjedźcie do mnie U mnie w salonie pyzate bale zabrały ładną część pow. mieszkalnej ... i tak dane z projektu stały się mało prwadziwe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.05.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 No to wy się tak dalej odwiedzajcie wirtualnie, a w międzyczasie zgadnijcie u kogo w realu byłem?:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.05.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 rozbawiłaś mnie Przyjedziesz, to zobaczysz Wy obie przyjedźcie do mnie U mnie w salonie pyzate bale zabrały ładną część pow. mieszkalnej ... i tak dane z projektu stały się mało prwadziwe ... No to zapraszam dziewczyny i ON do mnie w odwiedziny ja do was wpadnem tyż. Porównamy nasze reale. Co prawda do Jeżykowej to mam dosyć daleko ale znajdę razem z małżem wpadniem napadniem dopadniem i padniem . A póki co to o metrażach w mojej chatynce wypowiedzieć się może ..........................................YETI Nie zdążyłam Ci Yeti podziękować za przepiękne drzewko i krzaczki. DZIĘKI WIELKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.05.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 witam! wpadłam na chwilę, przywitać się i pozazdrościć ci tej pięknej brzozy jest taka piękna!!!!!!!!!!, że nie mogłam oderwać od niej wzroku mmmmmmmmm CUDO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 15.05.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Iza - pięknie się prezentuje Twój malutki domek przy tej ogromnej brzozie! I malowanie tęczy Obserwowanie postępów na budowach, w dziennikach forumowiczów nastraja mnie optymistycznie (zwłaszcza przy takiej paskudnej pogodzie) ! Już się nie mogę doczekać, kiedy my zaczniemy wbijać łopatę w ziemię (na razie u nas kwitnie rzepak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.05.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Sipatka, sufity super, skoro przeszły przez Najwyższą Kontrolę, to na pewno nic zarzucić im nie można, ale i tak wszystko bije na głowę... brzoza:D Jest cudna:D:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.05.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Dzieki wszystkim. I pomyśleć że co do brzozy - to żadnej zasługi mojej w tym nie ma że jest taka piękna. Na dodatek, nawet nie jest moją zasługą, że ją mamy - to mąż o nią walczył i wygrał winer jeden. Chwała mu za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.05.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Naprawdę chwała bo brzoza przepiękna, domek też milutki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.05.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 ... tak tak ... brzoza piękna ... ale domek choć mały też będzie piękny... bo widzę, że ostro pilnujesz "pracujących na siedząco" mężczyzn ...Szkoda tych pękających bali ... .. ale za to na pewno Maksik nie pęka, prawda? Cześć, tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.05.2010 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Cześć Gwoździk. Miło cię witać w moich skromnych progach.A co do bali to chyba co miało popękać to już pokazało swoje. Na razie stanęło, albo nie mamy czasu na oglądanie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.05.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Brzoza jest ... cudna (mało powiedziane ... ) Yeti po sznupie dostanie (zrobię mu scenę - a co ? ! ) Do mnie na rowerze miał przyjechać i proszę gdzie wylądowała włochata gadzina Jeszcze niech się okaże, że moje drzewka do Sipatkowa wywlókł to go ...wydepiluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.05.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Ciekawe czy jak do Jeżykowa będzie Yeti jechał rowerem to dojedzie z płucami czy też bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.05.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Ciekawe czy jak do Jeżykowa będzie Yeti jechał rowerem to dojedzie z płucami czy też bez? No jak bez ? Toć to tak blisko ! - krzyczał W godzinkę przeleci ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.05.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Mogę na chwilkę ????? Gratuluję tarasu!!! Będzie ci na nim kawka smakowała oj będzie !! Już nie przeszkadzam i spadam !!! Pa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.05.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Ależ nie uciekaj Meg. Zapraszamy serdecznie na kawkę. Mamy nadzieję pod koniec tygodnia taras mieć już ukończony i zabrane szalunki. Potem podrzucimy ziemi i zasiejemy trawkę i będzie suuuuuper. :lol2: A jak tobie smakowała pierwsza kawka na tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.05.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 (edytowane) Oooo ... tarasują się ... sumienia nie mają ... A na moim tarasiku składowiskoooooooooooooo .... desków, kantówków i wszelakich drewniaków co to przed deszczem trza było schować ... Edytowane 16 Maja 2010 przez AgaJeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.05.2010 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Agusiu ino mig i będziesz miała swój taras. Wtedy wszystkie usiądziemy, każda na swoim przy kawusi włączymy kompy i pogadamy jak piękny jest świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skajler 17.05.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Sipatka domek pięknie rośnie możesz dać na forum rzuty wnętrz bo szukałam i nie mogę znaleźć jaka jest nazwa projektu? ja zamierzam budować dom podobnej wielkości więc dodawaj prosze koszty poszczególnych etapów budowy, bardzo mi będą pomocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.05.2010 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witaj Skajler w progach mojego domku. Rzutów nie ma bo brak skanera. Ale spokojnie możesz sobie obejrzeć projekt mojego domku, bo obecnie funkcjonuje on w Pro-Arte pod nazwą La Palma II. Nie jest to dokładnie taka wersja jak moja, bo wprowadzili trochę zmian zanim go wystawili na sprzedaż ale wnętrze jest takie samo. Co do kosztów, no cóż mój domek kosztuje dużo mniej niż wyliczyła mi to firma, ale jest to kwestią cen zarówno materiałów jak i ceny robocizny, a ta u mnie doprawdy była bardzo zadowalająca. SSZ (z oknami) - wyniósł 62.000 zł brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skajler 17.05.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Dziękuję bardzo za odpowiedź Faktycznie cena za SSZ bardzo zachęcająca a co możesz mi powiedzieć na temat wielkości pokoi w domu? czy są one wystarczająco duże? pytam ponieważ wiadomo na stronce pro arte rzuty nie odwzorowują realnej wielkości..nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć PS Brzoza cudowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts