Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rozbawiłaś mnie ;-) Przyjedziesz, to zobaczysz ;-)

Wy obie przyjedźcie do mnie :yes:

U mnie w salonie pyzate bale zabrały ładną część pow. mieszkalnej ... i tak dane z projektu stały się mało prwadziwe ...

No to zapraszam dziewczyny i ON do mnie w odwiedziny ja do was wpadnem tyż. Porównamy nasze reale. Co prawda do Jeżykowej to mam dosyć daleko ale znajdę razem z małżem wpadniem napadniem dopadniem i padniem :cool:.

A póki co to o metrażach w mojej chatynce wypowiedzieć się może ..........................................YETI :yes:

Nie zdążyłam Ci Yeti podziękować za przepiękne drzewko i krzaczki. DZIĘKI WIELKIE :lol::lol2:

Iza - pięknie się prezentuje Twój malutki domek przy tej ogromnej brzozie! I malowanie tęczy :)

Obserwowanie postępów na budowach, w dziennikach forumowiczów nastraja mnie optymistycznie (zwłaszcza przy takiej paskudnej pogodzie) ! Już się nie mogę doczekać, kiedy my zaczniemy wbijać łopatę w ziemię (na razie u nas kwitnie rzepak :) )

... tak tak ... brzoza piękna ... ale domek choć mały też będzie piękny... bo widzę, że ostro pilnujesz "pracujących na siedząco" mężczyzn ;)

...Szkoda tych pękających bali :( ...

.. ale za to na pewno Maksik nie pęka, prawda? :)

Cześć, tak w ogóle :)

Witaj Skajler w progach mojego domku.

Rzutów nie ma bo brak skanera. Ale spokojnie możesz sobie obejrzeć projekt mojego domku, bo obecnie funkcjonuje on w Pro-Arte pod nazwą La Palma II. Nie jest to dokładnie taka wersja jak moja, bo wprowadzili trochę zmian zanim go wystawili na sprzedaż ale wnętrze jest takie samo.

Co do kosztów, no cóż mój domek kosztuje dużo mniej niż wyliczyła mi to firma, ale jest to kwestią cen zarówno materiałów jak i ceny robocizny, a ta u mnie doprawdy była bardzo zadowalająca.

SSZ (z oknami) - wyniósł 62.000 zł brutto.

Dziękuję bardzo za odpowiedź :) Faktycznie cena za SSZ bardzo zachęcająca :) a co możesz mi powiedzieć na temat wielkości pokoi w domu? czy są one wystarczająco duże? pytam ponieważ wiadomo na stronce pro arte rzuty nie odwzorowują realnej wielkości..nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć :)

PS Brzoza cudowna :)