an.i 27.05.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witaj sipatka - i ja zajrzałam do Ciebie. Jestem pod wrażeniem tempa, efektów i radości jaka bije z powodu postępów. Paradoksalnie dzięki temu, że padłam - mogłam pobuszować trochę po forum i dziennikach, Gratuluję - piękny domek i najcudowniejsza brzoza. tak trzymać a za chwilę będziecie już odpoczywali ( pewnie nie tylko) pod tym sufitem w sypialni który malowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.05.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witaj an.iNareszcie do mnie zawitałaś. Cieszę się że domek się podoba i brzoza nasza też. A radość faktycznie jest ogromna; jak tak sięgnę w tył pamięcią to każdy etap przyniósł tyle zadowolenia....... Mam nadzieję, że radość z wypoczynku w tym domku będzie równie ogromna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 28.05.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 zaglądałabym częściej - wszędzie - ale.....stan w jakim jestem - rozkłada mnie po przeczytaniu kilku wpisów Wszędzie tyle radości i miłości- mężowie i żony równie mocno zaangażowani w budowę swego domu.Nie mów nikomu - ha ha ......ale dużo mnie kosztuje czytanie dzienników.wobec czego robię sobie odpusty - chociaż ciągnie mnie do Was i waszych pomysłów, nie mogę tu często zaglądać.buziaki i trzymajcie to tempo a za chwilkę będziecie u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.05.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 sipatka........piekny domek rosnie..........idziecie do przodu jak burza!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.05.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Izoldo Wielka ! Niniejszym oświdaczam ...publicznie niemalże , że napaści spodziewaj się w okolicy świąt. Wyczyn to bedzie iście bezbożny ... ale co tam ! A wileka jezdeś bos tajemnicę kafelkowania pojęła ... którą to wiedzę musisz mi ...niestety sprzedać Co ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.06.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 HIhihihiiiiiiiiiii:rotfl: - tajemnicę kafelkowania................... Największa tajemnica w tym to taka żeby nie patrzeć zbyt wyraźnym wzrokiem - najlepiej jak na teściową u AGP-z przymrużeniem oka. Tudzież........... na lekkim rauszu. WTEDY WSZYSTKO JEST PIIIIIIIIIIIIIIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNE Ale żeby nie było że całą tajemnicę kafeklowania już wydałam to tylko największa - pomniejsze tyż są ważne. Przybywaj "bezbożnico" w ten dzień świąteczny w asyście - kto ci się po drodze nawinie - będziemy Ciem wyglądać (ciem? ciapciem ) Tylko dywanów czerwonych się nie spodziewaj kwiatów tyż nie - co najwyżej możem ciem przywitać wybujałom trawom na naszym przyszłym trawniku.... Ps. Jeżeli życzycie sobie Państwo tradycyjnego polskiego powitania chlebem i solą prosimy o wcześniejsze listowne powiadomienie i oczywiście przesłanie odpowiedniej kwoty na wskazane konto bankowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.06.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Aleś się nagadała ! Już ci przelew robię - niedoczekanie twoje ! Rano wymodlic sie proszę bo zaś goście będą ! Sczegóły ustalimy ... bo na budowę lete teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 01.06.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Sipatka,piekny domek, od jakiegos czasu obserwuje Twoj dziennik, prace postepuje w tempie wprost zabojczym. W jakiej okolicy Lodzi budujecie?My obecnie potrzebujemy tynakarzy, wpardzie mam ekpie, ale troche sa pijajcy i sie boje, ze sie beda upijac zamiast robic! Moze polecicie kogos? jakie macie tynki? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.06.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Na inspekcję kafli wpadłam Widzę, że się niezła impreza szykuje, ale o co chodzi z teściową - to nie wiem ?? U nas awaria! Coś przecieka. Tylko nie wiadomo co? Dacharze mówią, że to nie u nich. Murarz, że na pewno nie tynk na kominie. I komu wierzyć?? Chyba eksperta zawezwać muszę. Nie miała baba kłopotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 02.06.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 AGPy u nas tez przeciekalo, to byl walsnie tynk mozaikowy na kominie, kladzony w czasie deszczu, porpbily sie parchy i efekty bylo widac a walsciewie czuc szybko. Dekarze oblozyli kominy blacha i od tego czasu spokoj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.06.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Jak to blachą?? Całe kominy?? Czy może tylko zrobili obróbki? U nas obróbki są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 02.06.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Podesle Wam zdjecia na privat, wieczorkiem, tak cale kominy, ponoc jest to nie do zdarcia. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.06.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 AGPko Twój własny małż zostawił na forum zdjęcie jak patrzeć na teściową - stąd moja dygresja do tego zdjęcia... Agurku my to budujemy ciut od Łodzi jakiesik 40 kilosków będzie w stronę Szadku. Jeśli jesteście zainteresowani ekipą do tynków to podam choć z góry uprzedzam że najstarszy z nich pije choć na budowie nie przyłapałam. Ale robi dobrze. On z tych co uważają że dobry tynkarz i murarz dobrze wypić musi... syn jego trzeźwy chodzi aż miło... Tynki położyli pięęęękne..... Gładzie syn położył takkk sobie, ale ja nie wymagałam zbytnio bo tak faktycznie to wcale gładzi nie chciałam... Myślę że chwalić ich trzeba bo i szybko i ładnie robili i niedrogo......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.06.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Podesle Wam zdjecia na privat, wieczorkiem, tak cale kominy, ponoc jest to nie do zdarcia. Zobaczymy. Oooo maaaatko agurku ! Ja też mogę dostac takie fotki ? Właśnie walczymy z kominami. Małż z tata robią czapki i owijają siatką. Myśleliśmy o takim tynku jak AGP-y ale mnie wystraszyło to przeciekanie. Pokażesz jak wygląda blacha ? Dam adresik : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.06.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ratunkuuuuuuuuuu Coś się stało i nie mogę pisać w moim dzienniku - nie ma po prostu miejsca z rameczką gdzie zwykle wpisuje sie odpowiedzi co ja zepsułam?:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.06.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Nie mam uprawnień i nie wiem jakim sposobej je utraciłam jestem wkurzona do granic wytrzymałości szlagggggg mnie zaraz jasny trafi :mad::evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 09.06.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Iza - coś się chyba na forum z tymi dziennikami dzieje, bo ja nie mogę wejść do Twojego, Arniki - ciekawe, czy jeszcze ktoś tak ma!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 09.06.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Nasz też nie działa!! Możecie wejść do Pchełki AGPów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.06.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Nasz też nie działa!! Możecie wejść do Pchełki AGPów?? Nie mogę i w swoim też pisać nie mogę:bash: Nie ma ramki odpowiedz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.06.2010 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ja już zapytałam pod odpowiednim hasłem i okazało się że wszystko wróci do normy tylko oni teraz dzienniki na blogi zamieniają i stąd kłopoty. Tylko niestety zapomnieli o tym powiadomić....:mad::evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts