Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

Witaj sipatka - i ja zajrzałam do Ciebie. Jestem pod wrażeniem tempa, efektów i radości jaka bije z powodu postępów.

Paradoksalnie dzięki temu, że padłam - mogłam pobuszować trochę po forum i dziennikach,

Gratuluję - piękny domek i najcudowniejsza brzoza.:yes:

tak trzymać a za chwilę będziecie już odpoczywali ( pewnie nie tylko) pod tym sufitem w sypialni który malowałaś

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj an.i

Nareszcie do mnie zawitałaś.

Cieszę się że domek się podoba i brzoza nasza też. A radość faktycznie jest ogromna; jak tak sięgnę w tył pamięcią to każdy etap przyniósł tyle zadowolenia....... Mam nadzieję, że radość z wypoczynku w tym domku będzie równie ogromna.

zaglądałabym częściej - wszędzie - ale.....stan w jakim jestem - rozkłada mnie po przeczytaniu kilku wpisów

Wszędzie tyle radości i miłości- mężowie i żony równie mocno zaangażowani w budowę swego domu.

Nie mów nikomu - ha ha ......ale dużo mnie kosztuje czytanie dzienników.

wobec czego robię sobie odpusty - chociaż ciągnie mnie do Was i waszych pomysłów, nie mogę tu często zaglądać.

buziaki i trzymajcie to tempo a za chwilkę będziecie u siebie

HIhihihiiiiiiiiiii:rotfl::lol2: - tajemnicę kafelkowania................... :rotfl:

Największa tajemnica w tym to taka żeby nie patrzeć zbyt wyraźnym wzrokiem - najlepiej jak na teściową u AGP-z przymrużeniem oka. Tudzież........... na lekkim rauszu.

WTEDY WSZYSTKO JEST PIIIIIIIIIIIIIIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNE

Ale żeby nie było że całą tajemnicę kafeklowania już wydałam to tylko największa - pomniejsze tyż są ważne.

Przybywaj "bezbożnico" w ten dzień świąteczny w asyście - kto ci się po drodze nawinie - będziemy Ciem wyglądać (ciem? ciapciem :lol2:)

Tylko dywanów czerwonych się nie spodziewaj kwiatów tyż nie - co najwyżej możem ciem przywitać wybujałom trawom na naszym przyszłym trawniku....

Ps.

Jeżeli życzycie sobie Państwo tradycyjnego polskiego powitania chlebem i solą prosimy o wcześniejsze listowne powiadomienie i oczywiście przesłanie odpowiedniej kwoty na wskazane konto bankowe :p :lol2:

Sipatka,

piekny domek, od jakiegos czasu obserwuje Twoj dziennik, prace postepuje w tempie wprost zabojczym. W jakiej okolicy Lodzi budujecie?

My obecnie potrzebujemy tynakarzy, wpardzie mam ekpie, ale troche sa pijajcy i sie boje, ze sie beda upijac zamiast robic! Moze polecicie kogos? jakie macie tynki? Pozdrowionka

Na inspekcję kafli wpadłam ;-)

Widzę, że się niezła impreza szykuje, ale o co chodzi z teściową - to nie wiem :bash:??

U nas awaria! Coś przecieka. Tylko nie wiadomo co? Dacharze mówią, że to nie u nich. Murarz, że na pewno nie tynk na kominie. I komu wierzyć?? Chyba eksperta zawezwać muszę. Nie miała baba kłopotu...

AGPko Twój własny małż zostawił na forum zdjęcie jak patrzeć na teściową - stąd moja dygresja do tego zdjęcia...:D

Agurku my to budujemy ciut od Łodzi jakiesik 40 kilosków będzie w stronę Szadku. Jeśli jesteście zainteresowani ekipą do tynków to podam choć z góry uprzedzam że najstarszy z nich pije choć na budowie nie przyłapałam. Ale robi dobrze. On z tych co uważają że dobry tynkarz i murarz dobrze wypić musi...

syn jego trzeźwy chodzi aż miło...

Tynki położyli pięęęękne..... Gładzie syn położył takkk sobie, ale ja nie wymagałam zbytnio bo tak faktycznie to wcale gładzi nie chciałam...

Myślę że chwalić ich trzeba bo i szybko i ładnie robili i niedrogo.........

Podesle Wam zdjecia na privat, wieczorkiem, tak cale kominy, ponoc jest to nie do zdarcia. Zobaczymy.

Oooo maaaatko agurku !

Ja też mogę dostac takie fotki ?

Właśnie walczymy z kominami. Małż z tata robią czapki i owijają siatką. Myśleliśmy o takim tynku jak AGP-y ale mnie wystraszyło to przeciekanie.

Pokażesz jak wygląda blacha ?

Dam adresik :

[email protected]