Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bądź czarownicą an.i i czaruj samo dobro.

Nie wiem czy wszystkie syjamy tak mają ale wiem na pewno że są najcudowniejszymi marudami na świecie.

Kocurek zjadł renala -sucharki mało się nie zadławił tak je pożerał, a teraz śpi jak gdyby nigdy nic na baranicy. Król życia nasz Maksik.

KOCHAM WAS DZIEWCZYNY - WSZYSTKIE. WASZE KCIUKI I DOBRE MYŚLI SPRAWIŁY ŻE KOCIO WYSZEDŁ Z TEGO. CAŁY CZAS CZUŁAM WAS PRZY SOBIE TO NIESAMOWITA SIŁA CZYNIĄCA CUDA.

Witaj Izo:)

Czytałam o twoim kotku ,że było bardzo źle:(

Cieszę się ,że już jest lepiej.....przecież musi być ...prawda? :wave:

Trzymam w dalszym ciągu kciuki za kocia zdrówko:wiggle:

Pozdrawiam cieplutko:)

P.s Zapomniałam napisać ,że łazienka i kuchnia prezentują się bardzo ładnie:)

powodzenia w dalszym urządzaniu domku pa pa!!!

Dzięki dziewczyny, dzięki wielkie.

Byliśmy w sobotę w Sipatkowie zaraz jak skończyła się kroplóweczka kocurka (bo on jeszcze z tydzień będzie je brał). Oczywiście kocio pojechał z nami, już nigdy nie zostawimy go samego na caly dzień w domu. Wylegiwał się pieszczoch na leżaku otulony cieplutką bluzą polarową swojej pańci. Przespał cały dzień...... A potem zrobił...... siku - do kuwety po farbach do ścian :yes:. Tak, tak, taki z niego aparat.....

Z budowy

dzisiaj również wpadliśmy do domku. I tak z lenistwa położyliśmy panele w naszej sypialni - pierwszy raz w życiu. Szło dobrze aż zdechło - bo paneli zabrakło. Nie mam pojęcia jak myśmy to policzyli - teraz trzeba dokupić ale problem w tym, że ja te panele wzorem układałam, żeby nie było widać złączeń no i teraz muszę kupić 2 x po 3 w określone wzorki. Nie wiem czy mi się to uda, ale może w Castoramie zrozumieją mój problem??

I byłoby całkiem fajnie gdyby nie to że zgubiłam portfel męża :evil::evil::mad::mad:

Mam nadzieję, że jest na działce ale jak nie ma to mnie coś trafi.................. Za dwa tygodnie wyjazd a tu dowodu brak.......

No i przytuptałam tu Izo do Ciebie, po dłuższej przerwie.

Poczytałam, pooglądałam.

I o kotku, i jak kafle układałaś.

Serce się raduje, że z kicią już lepiej.

A co do Twoich zdolności kaflowych? :jawdrop:

Opadła mi dosłownie, na klawiaturę.

Zdolniacha jesteś, jak mało kto.

Naoglądałam się postępu prac - gonicie, aż miło.

No i jedna rzecz mnie zachwyciła. Ogromnie.

Kolorki w pokoju.

Ten fiołkowy, łączony z niebieskim.

Po prostu - rewelacja.

Chyba odgapię inspirację, jeśli obiecasz, że mnie nie wyklniesz za ściąganie cudzych pomysłów.:)

Buziaki!