sipatka 17.06.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Jedna nerka maleńka - zdegenerowana, druga nerka znacznie powiększona ale najważniejsze nie ma żadnych zastojów.Jutro badania krwi.Przynieśliśmy mu z piwnicy baranicę - on uwielbia duźdać ją łapkami a potem sam pachnie jak baran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.06.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Niech pachnie jak stado baranów, byleby dobrze mu było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.06.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Jasne atija niech pachnie jak ma tylko ochotę byleby tylko był z nami. Mąż właśnie dzwonił, że krew pobrana. Wizualnie znacznie lepsza od poniedziałkowej. Wyniki wieczorem. Żyjemy nadzieją........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.06.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 trzymam kciuki za kotecka... musi być być dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.06.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Trzymajmy mocno KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.06.2010 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 pomogły kciuki - dziękuję wszystkim. kocio ma się lepiej. nie wytrzymałam i zaraz po pracy pojechałam do lecznicy dowiedzieć się o wyniki. kreatynina spadła z 15,3 do 4,0 a mocznik z 300 na 150. :lol2::lol2: :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 18.06.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Wiedziałam - nie wiem czy pisałam u Ciebie czy u siebie ale napisałam tam, że kotek jeszcze z Wami pobędzie. Może mam cuś z czarownicy i ja ... bo na forum są inne dobre i mnie też pomagały. Cieszę się że z kotkiem lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.06.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Hurraaaaaa:wave::wave: A tak na marginesie... czy wszystkie koty myślą,że bateria przy wannie służy do tego, aby im dawać z niej pić? Czy tylko syjamy tak mają? Nasza Suri też siedzi w wannie i czeka, żeby jej odkręcić wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.06.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Bądź czarownicą an.i i czaruj samo dobro. Nie wiem czy wszystkie syjamy tak mają ale wiem na pewno że są najcudowniejszymi marudami na świecie.Kocurek zjadł renala -sucharki mało się nie zadławił tak je pożerał, a teraz śpi jak gdyby nigdy nic na baranicy. Król życia nasz Maksik. KOCHAM WAS DZIEWCZYNY - WSZYSTKIE. WASZE KCIUKI I DOBRE MYŚLI SPRAWIŁY ŻE KOCIO WYSZEDŁ Z TEGO. CAŁY CZAS CZUŁAM WAS PRZY SOBIE TO NIESAMOWITA SIŁA CZYNIĄCA CUDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.06.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 :hug: Dla Maksika od Suri;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.06.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 A widzisz jaki cudny maruder ... Nawet śmierć tym swoim tetryczeniem przegonił ! Twardy zawodnik jest-żywcem się nie da ... po pani to ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.06.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 wspaniale, podrap kotecka od ciotek forumowych za uszkiem, pod bródką, czy gdzie tam kocio lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 19.06.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witaj Izo:) Czytałam o twoim kotku ,że było bardzo źle:( Cieszę się ,że już jest lepiej.....przecież musi być ...prawda? Trzymam w dalszym ciągu kciuki za kocia zdrówko:wiggle: Pozdrawiam cieplutko:) P.s Zapomniałam napisać ,że łazienka i kuchnia prezentują się bardzo ładnie:) powodzenia w dalszym urządzaniu domku pa pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.06.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Dopiero teraz tu zajrzałam i co widzę ? Kocio ma się dobrze i DOBRZE!!!! pomiziaj go ode mnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.06.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Dzięki dziewczyny, dzięki wielkie. Byliśmy w sobotę w Sipatkowie zaraz jak skończyła się kroplóweczka kocurka (bo on jeszcze z tydzień będzie je brał). Oczywiście kocio pojechał z nami, już nigdy nie zostawimy go samego na caly dzień w domu. Wylegiwał się pieszczoch na leżaku otulony cieplutką bluzą polarową swojej pańci. Przespał cały dzień...... A potem zrobił...... siku - do kuwety po farbach do ścian . Tak, tak, taki z niego aparat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.06.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Z budowy dzisiaj również wpadliśmy do domku. I tak z lenistwa położyliśmy panele w naszej sypialni - pierwszy raz w życiu. Szło dobrze aż zdechło - bo paneli zabrakło. Nie mam pojęcia jak myśmy to policzyli - teraz trzeba dokupić ale problem w tym, że ja te panele wzorem układałam, żeby nie było widać złączeń no i teraz muszę kupić 2 x po 3 w określone wzorki. Nie wiem czy mi się to uda, ale może w Castoramie zrozumieją mój problem?? I byłoby całkiem fajnie gdyby nie to że zgubiłam portfel męża :evil::mad: Mam nadzieję, że jest na działce ale jak nie ma to mnie coś trafi.................. Za dwa tygodnie wyjazd a tu dowodu brak....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.06.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Portfel na pewno się znajdzie, a kocio kochany... pomiziaj za uszkiem od cioci Arctisi:D ups... koty to chyba pod bródką wolą... nie mam doświadczenia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.06.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Portfel na pewno się znajdzie, a kocio kochany... pomiziaj za uszkiem od cioci Arctisi:D ups... koty to chyba pod bródką wolą... nie mam doświadczenia:rolleyes: A nie... Widzisz moja kochana Maksiczek właśnie lubi za uszkiem u dołu..... choć pod bródką teszszszsz - czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.06.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Hurrrrraaaaaaaaaaaaaaa portfel był na działce. Zaplątał się w torebki z niewysianymi wiosną nasionkami kwiatów. Skąd wiedziałyście, że się znajdzie? Czarownice czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 21.06.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 No i przytuptałam tu Izo do Ciebie, po dłuższej przerwie. Poczytałam, pooglądałam. I o kotku, i jak kafle układałaś. Serce się raduje, że z kicią już lepiej. A co do Twoich zdolności kaflowych? Opadła mi dosłownie, na klawiaturę. Zdolniacha jesteś, jak mało kto. Naoglądałam się postępu prac - gonicie, aż miło. No i jedna rzecz mnie zachwyciła. Ogromnie. Kolorki w pokoju. Ten fiołkowy, łączony z niebieskim. Po prostu - rewelacja. Chyba odgapię inspirację, jeśli obiecasz, że mnie nie wyklniesz za ściąganie cudzych pomysłów. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts