sipatka 22.06.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 No coś Ty Iwonko. Ściągaj sobie ile wejdzie. To bardzo miłe, że oprócz mnie są jeszcze osoby, którym się to zestawienie podoba (no oczywiście małżowi podoba się też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.07.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Gdzieśta?? Wakacje miały być dopiero w lipcu, a ja tu lukę od 21 czerwca widzę. Prosze mi sie tu meldować!A jak kotek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.07.2010 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Już się melduję.Roboty przed urlopem tyle że czasu brakuje. Ale czasem go starcza i dzięki temu udało nam się założyć panele w ostatniej sypialni. Teraz będzie wykańczanie wykończeniówki - teraz się dopiero wykończymy.Kotek się zbuntował. Nie pozwala się dotykać i nie ma szans założenia mu wenflonu. Nawet kaganiec nie pomaga. Wyniki niestety po próbnym odłączeniu kroplówek na miniony weeknd się podniosły. Dostaliśmy całą listę leków i walczymy z kociem żeby je przyjmował - zwykle kończy się to wciskaniem ze strzykawki przez szpary w zębach. Ale się nie poddajemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 01.08.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Dobry wieczór Izo!!! Gdzieś Ty się podziewała cały miesiąc? Co ciekawego się w tym czasie wydarzyło .....opowiadaj szybciutko:).....może jakieś nowe fotki wstawisz.....czekam z niecierpliwością i serdecznie pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.08.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Wiecie co jest najzabawniejsze? Robotaliśmy dniami i nocami i ................................chyba zapomnieliśmy zdjęcia robić. Muszę sprawdzić co mam bo inaczej będę musiała pojechać i napstrykać dla ulubionego mojego pisma obrazkowego, ale to dopiero jutro bo dzisiaj muszę oprać córkę. We wtorek wyjeżdża ze swoim ojcem nad morze na dwa tygodnie................... takiej to dobrze................... a ja jutro do roboty buuuuuuuuuuuuuuuuu:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.08.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Heeeej Dobrze, że jesteś bo juz zaczynałam się martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.08.2010 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Cze atija. spoko to był tylko brak zasięgu netu w mojej fsi kochanej. Ale już jestem - czuję się wspaniale tyle przyjaciół dookoła i .................. robota z domkiem na fsi została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.08.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Wiecie co jest najzabawniejsze? Robotaliśmy dniami i nocami i ................................chyba zapomnieliśmy zdjęcia robić. Muszę sprawdzić co mam bo inaczej będę musiała pojechać i napstrykać dla ulubionego mojego pisma obrazkowego, ale to dopiero jutro bo dzisiaj muszę oprać córkę. We wtorek wyjeżdża ze swoim ojcem nad morze na dwa tygodnie................... takiej to dobrze................... a ja jutro do roboty buuuuuuuuuuuuuuuuu:cry: nie becz, nie becz, mało ci było morza?? Spójrz na to z innej strony - macie wolną chatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.08.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witaj, mam nadzieję, że już nas na tak długo nie zostawisz ! Prosimy o fotki tych postępów w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.08.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Już jestem i nie będę na tak długo odpadła z foruma (a swoją drogą miło wiedzieć że tyle osób tęskniło za mną - czuję się dopieszczona).Co do uzupełniania postępów z budowy to muszę sobie poukładać wszystko po kolei żeby miało ręce i nogi. Jakaś kolejność powinna przecież być!Po wysłaniu dziecięcia nad morze zasiądę sobie do kompa......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.08.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 no nareszcie jesteś oprałaś i odprasowałaś już córcię? jak tak to kawka w dłoń i relacja z foto pliss! bo my tu czekamy! ps. mnie czeka pranie od jutra, bo mi dzisiaj dziecię wraca z obozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.08.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Ja też dopieszczam:rolleyes:... i na fotki czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.08.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Hihihiiiiiii mam wolną chatę, dziecię pojechało pociągiem na wakacje a ja sobie pojadę dzisiaj do domeczku i zobaczę jak się rano z mojej fsi jedzie do pracy.......... to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.08.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) Sipatka dojechałaś do tej pracy?? czy śpisz wciąż? ps. myślę sobie, że pewnie bujasz pod brzozą Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.08.2010 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Dojechałam Kama dojechałam i to bez większych kłopotów - pewnie dlatego że jest lato i wielu ludzi jest na urlopach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 05.08.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Izuniu zdjęcia z Chorwacji przepiękne:) Teraz to rozumiem ,że tyle czasu Cię nie było......bo ogrom pracy zrobiliście , ale fajniutko i ładniutko jest już u Ciebie w domku:) Cieszę się ,że u kocia lepiej i oby więcej już nie chorował:) A te cudeńka co dla Meg wstawiłaś śliczniutkie ....następna zdolna kobitka ,która dużo sama potrafi.....aż zazdroszczę ,ale może i ja kiedyś spróbuję Pozdrawiam cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.08.2010 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 MIło mi Dorka że Ci się podobały moje wytwory. Proponuję spróbować, to nie jest takie trudne jak się wydaje a można wiele rzeczy dopasować sobie do wnętrza wg własnych marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.08.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Sipatka, jak Ty docinałaś płytki sama? kusi mnie próbować samodzielnie ukłądać, bo glazurnik marudzi i kupę kasy woła od 1500 w górę za łazienkę 9m2, w sumie ok. 25m2 płytek, bez żadnych bajerów, półeczek czy obudów, czysta prosta ściana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 07.08.2010 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 o tej porze mogę tylko powiedzieć - gratuluję. Postępy ogromne - cudeńka cudowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.08.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Sipatka, jak Ty docinałaś płytki sama? kusi mnie próbować samodzielnie ukłądać, bo glazurnik marudzi i kupę kasy woła od 1500 w górę za łazienkę 9m2, w sumie ok. 25m2 płytek, bez żadnych bajerów, półeczek czy obudów, czysta prosta ściana Kafle docina się prosto albo trochę hałaśliwiej. ten prosty sposób to taka specjalna maszynka (ręczna) którą się zarysowuje płytkę w miejscu cięcia a potem tylko stuk i pęka. Drugi hałaśliwszy sposób to fleks. Ale ............. do felksa to ja zapraszałam małża i kazałam mu zakładać nauszniki bo koszmarnie piszczy i zgrzyta aż zęby pękają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts