Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do - mały domek z brzozą w tle...

sipatka

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już się melduję.

Roboty przed urlopem tyle że czasu brakuje. Ale czasem go starcza i dzięki temu udało nam się założyć panele w ostatniej sypialni. Teraz będzie wykańczanie wykończeniówki - teraz się dopiero wykończymy.

Kotek się zbuntował. Nie pozwala się dotykać i nie ma szans założenia mu wenflonu. Nawet kaganiec nie pomaga. Wyniki niestety po próbnym odłączeniu kroplówek na miniony weeknd się podniosły. Dostaliśmy całą listę leków i walczymy z kociem żeby je przyjmował - zwykle kończy się to wciskaniem ze strzykawki przez szpary w zębach. Ale się nie poddajemy....

• 1 month później...
Wiecie co jest najzabawniejsze? Robotaliśmy dniami i nocami i ................................chyba zapomnieliśmy zdjęcia robić. Muszę sprawdzić co mam bo inaczej będę musiała pojechać i napstrykać dla ulubionego mojego pisma obrazkowego, ale to dopiero jutro bo dzisiaj muszę oprać córkę. We wtorek wyjeżdża ze swoim ojcem nad morze na dwa tygodnie................... takiej to dobrze................... a ja jutro do roboty buuuuuuuuuuuuuuuuu:cry:

Wiecie co jest najzabawniejsze? Robotaliśmy dniami i nocami i ................................chyba zapomnieliśmy zdjęcia robić. Muszę sprawdzić co mam bo inaczej będę musiała pojechać i napstrykać dla ulubionego mojego pisma obrazkowego, ale to dopiero jutro bo dzisiaj muszę oprać córkę. We wtorek wyjeżdża ze swoim ojcem nad morze na dwa tygodnie................... takiej to dobrze................... a ja jutro do roboty buuuuuuuuuuuuuuuuu:cry:

nie becz, nie becz, mało ci było morza??

Spójrz na to z innej strony - macie wolną chatę ;-)

Już jestem i nie będę na tak długo odpadła z foruma (a swoją drogą miło wiedzieć że tyle osób tęskniło za mną - czuję się dopieszczona).

Co do uzupełniania postępów z budowy to muszę sobie poukładać wszystko po kolei żeby miało ręce i nogi. Jakaś kolejność powinna przecież być!

Po wysłaniu dziecięcia nad morze zasiądę sobie do kompa.........

Izuniu zdjęcia z Chorwacji przepiękne:)

Teraz to rozumiem ,że tyle czasu Cię nie było......bo ogrom pracy zrobiliście ;), ale fajniutko i ładniutko jest już u Ciebie w domku:)

Cieszę się ,że u kocia lepiej i oby więcej już nie chorował:):)

A te cudeńka co dla Meg wstawiłaś śliczniutkie ....następna zdolna kobitka ,która dużo sama potrafi.....aż zazdroszczę ,ale może i ja kiedyś spróbuję;)

Pozdrawiam cieplutko!!!

Sipatka, jak Ty docinałaś płytki sama? kusi mnie próbować samodzielnie ukłądać, bo glazurnik marudzi i kupę kasy woła od 1500 w górę za łazienkę 9m2, w sumie ok. 25m2 płytek, bez żadnych bajerów, półeczek czy obudów, czysta prosta ściana

Kafle docina się prosto albo trochę hałaśliwiej. ten prosty sposób to taka specjalna maszynka (ręczna) którą się zarysowuje płytkę w miejscu cięcia a potem tylko stuk i pęka. Drugi hałaśliwszy sposób to fleks. Ale ............. do felksa to ja zapraszałam małża i kazałam mu zakładać nauszniki bo koszmarnie piszczy i zgrzyta aż zęby pękają