AGP 10.08.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 szykuj kreację na weekendowe spotkanko u yetusia ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.08.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Nic mi w tym temacie nie jest wiadomo. Proszę natentychmiast dokładniejsze informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.08.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Już znalazłam o co biega spoko u mnie kreacja (patrz spodzień) zawsze w pogotowiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.08.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 tylko aby na kant nie zapomnij zaprasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.08.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Ja nie noszę spodni w kant bo jestem za gruba i kant zanika w niektórych miejscach. To go załatwiam zawczasu se go po prostu nie kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.08.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Narwałaś już bluszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.08.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 hmm usmiecham sie o te winne pędy ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.08.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Oki kochani zaraz lete przyciąć....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 18.08.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Witaj Izuniu! Podglądam Cię cały czas, ale się nie odzywam (jestem milczącym obserwatorem). Coś milczysz długo, napisz co tam u Ciebie. Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.08.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Cześć Czym krackowałaś tą rameczkę w lusterku? W starym domku miałam takie po prostu wenge, bo takie mi pasiły, nad kuchnią, płytą znaczy się, a teraz muszę przemalować bo mi ich brakuje... jakoś siem przyzwyczaiłam:rolleyes:... tylko jeszcze kiedy??? Aaaa... miałam jeszcze napisać, że koreczek się ładnie wisienkom podporządkował... czy odwrotnie;) Pozdrowionka i buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 06.09.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 No, no !! Dawno mnie tu nie bylo, a tu cos dla mnie !!! Kochana ja to przy tobie jestem laik, a TY fachura dekupażowa ! ŁADNIE.........BARDZO ŁADNIE !!! Dzieki za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.09.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Dzięki Meg za słowa uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.09.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Hej Sipatka Podobają mi się te zaczątki kamykowej alejki. . To rozwiązanie tymczasowe czy na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.09.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 sipatka.........fajnie te kamyczki wygladają.............przyjdzie na to jakaś zaprawa???.........czy tak zostawisz ubite?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.09.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 (edytowane) Hej Sipatka Podobają mi się te zaczątki kamykowej alejki. . To rozwiązanie tymczasowe czy na stałe? Przyznam, że sama nie wiem..... Trochę się tych kamieni nazbierało i nie bardzo wiadomo było co z tym zrobić? A ponieważ parę tu na forum osób takie sobie "wykładanki" kamienne robi to pomyślałam może i ja????.............. Do domu błotko wchodziło, schodki na jego wytarcie nie starczały, to pomyślałam, że takie kamyki błotko przed wejściem zlikwidują... Edytowane 9 Września 2010 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.09.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 (edytowane) sipatka.........fajnie te kamyczki wygladają.............przyjdzie na to jakaś zaprawa???.........czy tak zostawisz ubite?? Na razie układanka jest na gołej ziemi niczym nie ubitej. Myślałam sobie żeby może posypać cementem tak dla utwardzenia żeby się razem trzymało? Ale czy to się zaraz nie pokruszy?............. Małż mówi żeby nie posypywać (tak sobie myślę, że może mu się nie podoba i liczy na to że się rozpadnie albo zapadnie ). Jeśli tak to biedaczyna, bo ja jeszcze ten temat mam zamiar rozwinąć w nieduże kółeczko albo do furteczki pociągnąć. Edytowane 9 Września 2010 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.09.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Mnie osobiście bardzo się taki chodniczek z kamyków podoba. Pomyślałabym tylko, jak to zrobić żeby się nie rozjechały. Może wybrać ziemię, dać geowłókninę, piach , dobrze zagęścić i dopiero te kamyczki ...? a może lepiej posłuchać kogoś kto się zna na tym jak to zrobić..... bo ja tak tylko sobie dumam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.09.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Zgadzam się Atija, że to toalnie niefachowa robota. Ale............... problem polega na tym, że mnie się nie chce całej tej roboty przedwstępnej robić... całe to zdejmowanie, zasypywanie, zagęszczanie - eeee nieeeeeeeeeeeee :no: to nie dla mnie. Ja już nie mam cierpliwości do budowy..... może wiosną nowych chęci nabiorę, może jeszcze później to się wyklaruje, kiedy ogód latami tworzyć będę ...................:rolleyes:. Aktualnie jestem wypalona i nawet jak myślę, jakie "drobiazgi" (nieproporcjonalnie czasu dużo zabierają ) mamy do zrobienia to mi się tylko na grzyby chce jechać. duperele mnie dobijają po prostu :bash: i dlatego ścigam małża że jak już coś robimy to dokończmy to od razu bo potem na wieki takie niewykończone zostanie. Co najdłużej trwa?????????? :rolleyes: - PROWIZORKA oczywiste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 sipatka..........a u Was pogoda sprzyja pracom na zewnątrz?? .....bo u nas np. dziś leje od rana:( martwie się, bo ruszyła akcja DACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.09.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Cześć Kala sto lat !!!!!!!!!!!!!U nas dzisiaj z rana pogoda nawet słoneczna. I ciepło ma być nawel do d12 stopni. Mam nadzieję, że jutro też tak będzie bo inaczej to mnie coś trafi ............Na pewno pogoda ci dopiesze spoko! Powodzenia z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts