Arctica 10.09.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Izuś... coś mi te kamyczki przypominają... Jak ma zostać na dłużej to podsypała bym czymsiś... bo tak to mężowe nadzieje jak najbardziej podstawne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.09.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 No dobra, dobra Zostaną do wiosny a potem zobaczymy co z tego wybudujemy - może ????? Drugi domek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.09.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 eee... lepiej grila:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.09.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ooooo widzisz - dobra rada jak tak dalej pójdzie to tylko kamieni zabraknie - bo pomysłów - never Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.09.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 to jeszcze piwniczkę dorzucę... leć zbierać, te kamienie;)... tylko na piwniczkę to ciut większe:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.09.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Arctika nie przeginaj bo przepukliny od dźwigania kamieni dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 sipatka.........gdzie Ty zbierasz te kamienie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.09.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ja??????Jak to gdzie - na swoim maleńkim poletku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 10.09.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 koniecznie chociaż kawałek agrowłókniny pod te kamyki --- koniecznie - w przeciwnym wypadku po kilku miesiącach albo tylko po paru większych deszczach wszystko to zapadnie Ci się w ziemię i od nowa błotko.... ta mądrość wynika z dokładnie takiego samego doświadczenia. Tylko moje kamyki były trochę mniejsze i potem wygrzebywałam je łapami bo..... mi ... było ....szkoda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.09.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Powinnam była agrowłókninę zastosować przy sadzeniu cyprysów, ale teraz to już za późno. Skoro tak wszystkie mi radzicie to zrobię to, rozbiorę moje kamyki i przygotuję grunt. Ale nie obiecuję, że zrobię to jutro - mam co innego w planach .... Będę robiła za ekonoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.09.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 ooo, zabrzmiało poważnie. A ja czekam na zdjęcia tego "wielkiego babola" ociepleniowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.09.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Wielki to ten babol nie jest za to upierdliwy bo droby ale w dużej ilości. A nie ma gorszej rzeczy niż poprawiać i dokańczać. Ja już wolę o tym więcej nie mówić, bo mi się ciśnienie podnosi a kawusię już wypiłam dzisiaj. Nawet obróbki okien są falowane. A w okienku na poddaszu (poniżej) nie wkleili kawałaka siatki i widać to jak cholera. A w drugim miejscu jakoś im się ominęła druga warstwa i krateczkę widać. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.09.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Nie wytrzymałam i w czasie postu zadzwoniłam. Przyjadą poprawić!Dobrze że rusztowania nie oddaliśmy.Następna sobota z głowy a co tam najwyżej pomaluję bramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 13.09.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 (edytowane) Mam sugesie odnosnie kamiennej alejki Agrowłóknina nic tu nie pomoże. Powinnaś Małża zagonić coby: a) alejke wytyczył b) wykopał płytki fundament c) podsypal go żwirkiem d) spód wysypac suchym betonem (zmieszać cement z piaskiem) d) ułożyć kamyki e) podlac wodą f) sieszyć sie stabilna i twarda nawierzchnią Ostatnie trzy punkty możesz wykonac samodzielnie. Można tez użyć namoczonej gliny, o ile ma się do niej dostęp Edytowane 13 Września 2010 przez AGP-ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.09.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Mam sugesie odnosnie kamiennej alejki Agrowłóknina nic tu nie pomoże. Powinnaś Małża zagonić coby: a) alejke wytyczył b) wykopał płytki fundament c) podsypal go żwirkiem d) spód wysypac suchym betonem (zmieszać cement z piaskiem) d) ułożyć kamyki e) podlac wodą f) sieszyć sie stabilna i twarda nawierzchnią Ostatnie trzy punkty możesz wykonac samodzielnie. Można tez użyć namoczonej gliny, o ile ma się do niej dostęp W ZWIĄZKU Z POWYŻSZYM DOŁOWANIEM SIPATKI i MĘŻA MEGO OŚWIADCZAM, ŻE NIE BĘDZIE ŻADNEJ ALEJKI A KAMINIE ROZSYPIĘ PO POLU (jeszcze nie wiem czyim ale..... zaczynam mieć pomysła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.09.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Grzesiu ty się w końcu doczekasz, oj doczekasz.... Grabisz sobie że hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 16.09.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 sipatka - jestem z Tobą. Zostaw jak jest i odpocznij trochę. Tu sianie, tam koszenie, roślina posadzona - zaraz ktoś - znaczy się ja:oops: spytam nieśmiało czy woda z rynny jej nie wypłucze? a chrzanić to - się okaże.:)czy nie.... Ocieplenie - poprawicie - i będzie cacy. I tak jesteś dzielną kobitką - gratuluję zapału i poczucia humoru w tym wszystkim:)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.09.2010 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Aniu dzięki za wsparcie.Jeśli chodzi o rynnę to ona tylko chwilowo tak skierowana na krzaczek - własnie z nadzieją że torchę podlewany będzie, bo przede wszystkim na jej brak pod grabem cierpiał.Jak podrzucimy ziemię dookoła domku, żeby zrównać teren to wszystko będzie wyglądało zupełnie inaczej. póki co roślinka jest na wyższym poziomie i liczyłam że ta rynna jej pomoże.Jak to wyszło zobaczymy w sobotę - czyli już JUTROOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.09.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 witam, wpadłam sie przywitać !!! Kochana coraz piękniej u ciebie !! A krokodylki też mam różowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.09.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Iza, no pięknie tam u Was!! I nawet Krasula na zdjęcie się załapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts